ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024 - 3:48:32π.μ.
26
Ιανουαρίου

Κλειστά σχολεία λόγω της κακοκαιρίας

Κατηγορία Ελλάδα

Άγνωστο ακόμα τι θα γίνει αύριο Παρασκευή 27/1

Κλειστά θα μείνουν σήμερα τα σχολεία σε περιοχές της Ελλάδας που πλήττονται από την κακοκαιρία, που ξεκίνησε χθες Τετάρτη 25/1 και θα διαρκέσει, σύμφωνα με το δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ, μέχρι και την Παρασκευή 27/1.

 

Στη Ζάκυνθο με απόφαση του δημάρχου Νικήτα Αρετάκη δεν θα ανοίξουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με απόφαση του Δημάρχου Ζακύνθου κλειστές θα παραμείνουν, όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Ζακύνθου, (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια, Λύκεια) την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023. Η υλοποίηση των μαθημάτων στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου θα γίνει με τηλεκπαίδευση. Η απόφαση λήφθηκε λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που θα επικρατήσουν στο νησί, από το απόγευμα της Τετάρτης 26/1/2023 έως και το μεσημέρι της Πέμπτης 27/1/2023».


Κλειστά θα είναι παραμείνουν όλα τα σχολεία σε Κεφαλονιά και Ιθάκη. Την απόφαση πήρε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σταύρος Τραυλός λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, που αναμένεται να χτυπήσουν τα δυο νησιά. Σύμφωνα με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Κεφαλληνίας και Ιθάκης θα μείνουν κλειστά.

 

Με απόφαση του δημάρχου Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου αποφασίστηκε το κλείσιμο όλων των Δημοτικών, Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Άργους Μυκηνών, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Α’ βάθμια και Β’ βάθμια) όλων των ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

 

Το επόμενο 24ωρο αφού εκτιμηθούν εκ νέου οι καιρικές συνθήκες, θα εκδοθεί ανακοίνωση για την λειτουργία ή μη των σχολικών μονάδων για την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

Διαβάστηκε 51 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»