ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 5:02:37μ.μ.
25
Ιανουαρίου

Κρήτη: Κάλεσαν οδική βοήθεια για όχημα, στο οποίο είχαν κρύψει ναρκωτικά

Κατηγορία Ελλάδα

Μόλις το όχημα της οδικής βοήθειας έφτασε και παρέλαβε το αυτοκίνητο, που είχε δηλωθεί με βλάβη, οι αστυνομικοί έκαναν την εμφάνισή τους

Μία απίστευτη σύλληψη έγινε το βράδυ της Δευτέρας (23/1) στο Ηράκλειο της Κρήτης από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας cretapost.gr τρεις άνδρες ήθελαν να μεταφέρουν τα 13 κιλά χασίς. Ο 31χρονος, ο οποίος είναι γνώριμος των αρχών, σκέφτηκε να χρησιμοποιήσουν οδική βοήθεια προκειμένου να γλιτώσουν τυχόν έλεγχο από τις αστυνομικές αρχές.

 

Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας (23/1) φόρτωσε το αυτοκίνητό του με τα σχεδόν 13 κιλά χασίς και μαζί με τον 44χρονο συνεργό του ειδοποίησαν εταιρία οδικής βοήθειας λέγοντας πως το όχημα υπέστη βλάβη στο Τσαλικάκι.

 

Μάλιστα, ο τρίτος της παρέας, ένας 23χρονος Αλβανός, πήγε ως συνοδηγός στο όχημα της οδικής βοήθειας προκειμένου να υποδείξει το ακριβές σημείο όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο.

 

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί – γνωρίζοντας τη δράση του 31χρονου – είχαν θέσει την παρέα των τριών σε παρακολούθηση με αποτέλεσμα να γνωρίζουν τις ακριβείς κινήσεις τους.

 

Μόλις το όχημα της οδικής βοήθειας έφτασε στο σημείο και παρέλαβε το αυτοκίνητο που είχε δηλωθεί με βλάβη οι αστυνομικοί έκαναν την εμφάνισή τους και προχώρησαν σε έρευνα.

 

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν εντός του οχήματος του 31χρονου Ηρακλειώτη και κατασχέθηκαν, 12 κιλά και 840 γραμμάρια κάνναβης.

 

Στη συνέχεια προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του 31χρονου όπου βρήκαν και κατάσχεσαν: 449,2 γραμμάρια χασίς, 36 σφαίρες, 4 κινητά τηλέφωνα και μία ζυγαριά ακριβείας.

 

Παράλληλα, κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

 

Ο 31χρονος βασικός κατηγορούμενος αλλά και οι δύο συνεργοί του, 44χρονος και 23χρονος, οδηγήθηκαν μετά το γραφείο του εισαγγελέα στην ανακρίτρια όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογηθούν το πρωί της Παρασκευής. Τους ασκήθηκαν κακουργηματικές διώξεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

Διαβάστηκε 33 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»