×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
16
Ιουλίου

Μέχρι και σήμερα η δυνατότητα για ανάκληση του μηχανογραφικού

Κατηγορία Ελλάδα

Προθεσμία μέχρι και σήμερα, Τετάρτη 16 Ιουλίου, έδωσε το Υπουργείο Παιδείας στους υποψηφίους για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ που υπέβαλαν εμπρόθεσμα το μηχανογραφικό δελτίο προκειμένου να ζητήσουν μερική ή ολική ανάκληση των προτιμήσεών τους.

 

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες από το υπουργείο, «μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής και εντός καθοριζόμενου χρονικού διαστήματος, επιτρέπεται μόνο η μερική ή ολική ανάκληση της δήλωσης προτιμήσεων».

 

Έτσι, «ορίζεται προθεσμία ως και την Τετάρτη 16/7/2014, μέσα στην οποία υποψήφιοι που υπέβαλαν εμπρόθεσμα το μηχανογραφικό τους δελτίο, μπορούν να ζητήσουν μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων».

 

Οι ενδιαφερόμενοι, «με αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, μπορούν να ζητήσουν ΜΟΝΟ να διαγραφεί κάποια/κάποιες από τις προτιμήσεις τους και όχι βέβαια να αλλάξουν τη σειρά των προτιμήσεων ή να προσθέσουν νέες προτιμήσεις».

 

«Για την υλοποίηση της διαδικασίας, όσοι υποψήφιοι τυχόν επιθυμούν μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων, πρέπει να υποβάλουν στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας σχετική αίτηση-υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

Η υπεύθυνη δήλωση αυτή θα πρέπει μέχρι και την Τετάρτη 16.7.2014 (ημερομηνία ταχυδρομικής σήμανσης) να αποσταλεί:

 

με φαξ στον αριθμό 210-3442098,


με courier στην διεύθυνση: Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Διεύθυνση Οργάνωσης και Διεξαγωγής Εξετάσεων, Αν. Παπανδρέου 37, Μαρούσι, ΤΚ 15180, γραφείο 0082.


Υπενθυμίζεται από το υπουργείο Παιδείας ότι «η ανωτέρω προθεσμία είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα μηχανογραφικά δελτία».

 

Η εφαρμογή θα κλειδώσει και θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική επεξεργασία των μηχανογραφικών δελτίων.

 

Οι υποψήφιοι που έχουν ήδη οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο θα έχουν πλέον πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr μόνο για να βλέπουν την οριστικοποιημένη μορφή του μηχανογραφικού δελτίου, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου

πηγή:iefimerida.gr

Διαβάστηκε 240 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)