ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 1:27:13μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 44
17
Ιουλίου

Ναύπλιο: Στον εισαγγελέα τρεις για την ανεπιτυχή ληστεία τράπεζας

Κατηγορία Ελλάδα

Στον εισαγγελέα Ναυπλίου οδηγήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης τρία νεαρά άτομα, που το πρωί της Τρίτης φέρεται να επιχείρησαν ανεπιτυχώς να ληστέψουν την ΤΡΑΠΕΖΑ Alpha Bank στο κέντρο του Ναυπλίου

και λόγω της χρονοκαθυστέρησης του χρηματοκιβωτίου της τράπεζας, έφυγαν ληστεύοντας μία υπάλληλο, από την τσάντα της οποίας πήραν 180 ευρώ.


Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για τρεις νεαρούς ομογενείς από την ΡΩΣΙΑ οι οποίοι συνελήφθησαν στην περιοχή του Ψαρομαχαλά στο Ναύπλιο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ληστές που περίμεναν μέσα στην ΤΡΑΠΕΖΑ να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, το οποίο όμως καθυστερούσε λόγω της χρονοκαθυστέρησης, όταν αντιλήφθηκαν ότι ένας περαστικός έσβησε τη μηχανή μεγάλου κυβισμού που είχαν αφήσει απέξω και πήρε τα κλειδιά της, έσπευσαν να φύγουν, εγκαταλείποντας την προσπάθειά τους για ληστεία, και κινήθηκαν πεζοί για να διαφύγουν με ένα αυτοκίνητο, όπου τους ανέμενε ο συνεργός τους λίγο πιο μακριά, μέσα στην πόλη.


Εν τω μεταξύ υπήρξε κινητοποίηση και των αστυνομικών δυνάμεων που είχαν ειδοποιηθεί για τη ληστεία, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οι ληστές και να ακολουθήσουν οι προσαγωγές τους που στη συνέχεια έγιναν συλλήψεις.

πηγή:naftemporiki.gr

Διαβάστηκε 236 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»