ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 - 6:50:03μ.μ.
19
Φεβρουαρίου

Νέα σύσκεψη για την κάθοδο των αγροτών με τρακτέρ στην Αθήνα την Τρίτη – Θα φτάσουν στο Σύνταγμα

Κατηγορία Ελλάδα

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει συμφωνηθεί να μπει στην πρωτεύουσα ελεύθερος αριθμός των τρακτέρ

Νέα σύσκεψη πραγματοποιείται σήμερα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφορικά με την κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει συμφωνηθεί να μπει στην πρωτεύουσα ελεύθερος αριθμός των τρακτέρ, ενώ υπάρχει και συμφωνία για αστυνομική επιτήρηση σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής τους από τα μπλόκα μέχρι την Αθήνα.

 

Οι αγρότες θα κινηθούν από τη λεωφόρο Αθηνών, ενώ θα διασχίσουν ανάποδα την Πανεπιστημίου με προορισμό το Σύνταγμα.
Το Μέγαρο Μαξίμου παρακολουθεί λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις και στέλνει διαρκώς μηνύματα στον αγροτικό κόσμο ότι δεν είναι απέναντί τους.

 

Μάλιστα, ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπηση απευθυνόμενος στους αγρότες τόνισε ότι «η επιβράβευση και στήριξη των συνεπών και των πραγματικών παραγωγών που δίνουν αγώνα καθημερινά στο χωράφι αποτελεί προτεραιότητα για εμάς».

 

Ο πρωθυπουργός αναγνώρισε ότι τα προβλήματα είναι πολλά και σύνθετα και ότι θα συνεχίσει να στέκεται σταθερά στους αγρότες, αλλά υπογράμμισε ότι πρέπει να λαμβάνονται πάντα υπόψη οι δημοσιονομικές αντοχές της χώρας. «Δεν μπορούμε να θέσουμε σε κίνδυνο όσα πετύχαμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να απευθυνθεί στους αγρότες και σήμερα το βράδυ, καθώς θα παραχωρήσει συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό (Star).

 

Ανώτερα κυβερνητικά στελέχη τονίζουν ότι όλα τα περιθώρια έχουν εξαντληθεί και πως η κυβέρνηση θα ήθελε να ικανοποιήσει το σύνολο των αιτημάτων τους, αλλά αυτό μπορεί να οδηγήσει από τη μια σε δημοσιονομικό εκτροχιασμό και από την άλλη σε αντιδράσεις από άλλες επαγγελματικές ομάδες, οι οποίες αντιμετωπίζουν εξίσου μεγάλες δυσκολίες, αλλά δεν έχουν τρόπο πίεσης όπως αυτόν των αγροτών. Τονίζουν ακόμα ότι κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να διατυπώνει τα αιτήματά του, αλλά όχι εις βάρος των υπολοίπων.

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 32 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»