ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 1:21:05μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49
30
Αυγούστου

Ορκίστηκε δήμαρχος Χανίων ο Τάσος Βάμβουκας

Κατηγορία Ελλάδα

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και παρουσία πλήθους πολιτών ορκίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής και από την Δευτέρα αναλαμβάνει και επίσημα καθήκοντα ο νέος δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας.

Η ορκωμοσία του, όπως και των μελών του νέου δημοτικού συμβουλίου της πόλης έγινε στο μικρό παρκάκι του δημαρχείου από τον Μητροπολίτη Κυδωνίας - Αποκορώνου Δαμασκηνό.

 

Πολιτικό όρκο έδωσαν τα μέλη της παράταξης του Γιάννη Σαρρή και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Παπαντωνάκης και Σεραφείμ Ρίζος, όπως αναφέρει ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

 

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας , η βελτίωση της εικόνας της πόλης, η διαχείριση των οικονομικών, η ενοποίηση υπηρεσιών και δομών του δήμου αποτελούν τις πρώτες προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής, όπως ανέφερε στην σύντομη ομιλία του ο κ Βάμβουκας που κάλεσε όλες τις δημοτικές παρατάξεις, τους φορείς της πόλης και τους πολίτες σε συστράτευση με στόχο, όπως ανέφερε, ένα καλύτερο και λειτουργικότερο δήμο.

 

Παρόντες στην τελετή ορκωμοσίας ήταν ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Γρηγόρης Ροκαδάκης , οι βουλευτές Μανούσος Βολουδάκης και Κυριάκος Βιρβιδάκης , ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης , ο νέος δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και εκπρόσωποι των στρατιωτικών και πολιτικών αρχών.

 

Όπως έγινε γνωστό τα ονόματα των νέων αντιδημάρχων καθώς και των προέδρων των νομικών προσώπων του δήμου θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα ενώ όπως έκανε γνωστό ο κ. Βάμβουκας θα αξιοποιηθούν σε οργανισμούς του δήμου και μη αιρετοί.

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 211 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»