Εκτύπωση αυτής της σελίδας
12
Ιανουαρίου

ΠΟΕ-ΟΤΑ: ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Κατηγορία Ελλάδα

Παναττική στάση εργασίας για την Τετάρτη (14/01/2015) από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 13:00 το απόγευμα προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλώντας τους εργαζόμενους της Αυτοδιοίκησης να παραστούν στην Ευελπίδων,

όπου δικάζονται τα 11 μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, κατηγορούμενοι για «διατάραξη οικιακής ειρήνης» γιατί «παράνομα εισήλθαν... και διατάραξαν την ομαλή διεξαγωγή της υπηρεσίας» στον ΧΥΤΑ Φυλής στις 6 και 7 Μαρτίου 2010.


Η ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι «για ακόμη μία φορά ‘’σέρνε’’ την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στα Δικαστήρια και μάλιστα παραμονές των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου του 2015.


Την ίδια στιγμή, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επανειλημμένα έχουν διαμηνύσει ότι δεν τρομοκρατούνται και δεν εκβιάζονται. Όπως και στο παρελθόν συνεχίζουν απτόητοι τον αγώνα τους προειδοποιώντας πως η ‘’φάμπρικα’’ των ποινικών διώξεων που συνεχίζεται δεν θα κάμψει ούτε το φρόνημά τους ούτε την αγωνιστικότητά τους.

πηγή:newsbomb.gr

Διαβάστηκε 202 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)