ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 3:38:48π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49
18
Σεπτεμβρίου

Συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα για τον Παύλο Φύσσα

Κατηγορία Ελλάδα

Δρακόντεια θα είναι σήμερα τα μέτρα της αστυνομίας τόσο στην Αθήνα όσο και σε αρκετές άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπου έχουν προγραμματιστεί αντιφασιστικές διαδηλώσεις για τον έναν χρόνο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Στις 15:00 το μεσημέρι θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου προς τιμήν του Παύλου Φύσσα στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 60 στο Κερατσίνι, παρουσία της οικογένειάς του και φίλων του.

 

Στις 16:00 θα ακολουθήσει καλλιτεχνική εκδήλωση και στη συνέχεια πορεία προς την Πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης στον Κορυδαλλό, όπου οι συμμετέχοντες θα αφήσουν χιλιάδες μπαλόνια να πετάξουν στον ουρανό.

 

Στις 18:00 το απόγευμα στον τόπο της δολοφονίας στο Κερατσίνι θα πραγματοποιηθεί παναττικό συλλαλητήριο. Ανάλογα συλλαλητήρια και πορείες θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες έξω από ελληνικές πρεσβείες.

 

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. κλείνει το μετρό στον σταθμό του Πανεπιστημίου στις 5 το απόγευμα. Αύριο Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί μεγάλη συναυλία στο Σύνταγμα.

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 151 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»