×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
01
Αυγούστου

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι ένστολοι για το ασφαλιστικό

Κατηγορία Ελλάδα

Τα προεδρεία των Ομοσπονδιών των ενστόλων αποφάσισαν την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην Αθήνα, την προσεχή Τετάρτη 6 Αυγούστου, στις 11.00 το πρωί, στην πλατεία Κολοκοτρώνη, με αίτημα την απόσυρση των διατάξεων του άρθρου 221 του πολυνομοσχεδίου.

«Στο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε χθες στη Βουλή περιλαμβάνονται επώδυνες διατάξεις για τα ασφαλιστικά μας ταμεία που τα οδηγούν ουσιαστικά στη διάλυσή τους με ολέθριες συνέπειες στη λειτουργία και των τριών Σωμάτων. Ως εκ τούτου ο δρόμος του αγώνα είναι μονόδρομος» αναφέρει η σχετική κοινή ανακοίνωση των προέδρων των ενστόλων.

 

Στο μεταξύ, θετική εξέλιξη χαρακτηρίζει με δήλωσή του ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης το ότι το Πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε προβλέπει «ρήτρα αξιόμαχου», καθώς αναγνωρίζει και εγγυάται το αξιόμαχο, όπως το προσδιόρισε σε πρόσφατη απόφαση του το ΣΤΕ, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

 

Με αυτό τον τρόπο, τονίζει ο υπουργός, οι προσαρμογές που προκύπτουν για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας των Ταμείων των Σωμάτων Ασφαλείας θα γίνουν σταδιακά και σε βάθος χρόνου.

 

πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 320 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)