Εκτύπωση αυτής της σελίδας
05
Οκτωβρίου

Σταμάτης Κόκοτας: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον μεγάλο τραγουδιστή

Κατηγορία Ελλάδα

Θα πραγματοποιηθεί στου Ζωγράφου δημοτική δαπάνη

 

Το τελευταίο αντίο αναμένεται να πουν σήμερα, Τετάρτη (5/10) νωρίς το μεσημέρι συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στον μεγάλο τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 2/10 στα 85 του.

 

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί με δαπάνη του δήμου Ζωγράφου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στις 12:30 μ.μ. καθώς ο τραγουδιστής ήταν κάτοικος της περιοχής αλλά και παλιός δημοτικός σύμβουλος.

 

Η ανακοίνωση του δήμου Ζωγράφου


«O Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας εκφράζει τη μεγάλη του θλίψη για την απώλεια του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή Σταμάτη Κόκκοτα. Ο εκλιπών είναι παλιός Ζωγραφιώτης αλλά και παλιός Δημοτικός Σύμβουλος και η προσφορά του στην πολιτιστική και καλλιτεχνική ζωή της Ελλάδας είναι ανεκτίμητη. Με την ξεχωριστή φωνή και τα υπέροχα τραγούδια του έκανε τη ζωή όλων ομορφότερη και μας συντρόφευε μουσικά για πάρα πολλά χρόνια.

 

Η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα μετά από πρόταση του Δημάρχου Βασίλη Θώδα και έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα γίνει με δημοτική δαπάνη, στον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης του Δημοτικού Κοιμητηρίου Ζωγράφου, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022, στις 12:30μ.μ».

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

Διαβάστηκε 42 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)