Εκτύπωση αυτής της σελίδας
21
Ιουνίου

Στην Αρκαδία συνέλαβαν 51χρονο καταζητούμενο για δολοφονία στο Βέλγιο

Κατηγορία Ελλάδα

Αρκαδία: Ο 51χρονος καταζητούμενος για φόνο στο Βέλγιο εντοπίστηκε σε τοπική κοινότητα του δήμου Νότιας Κυνουρίας

 

Ένας 51χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στην Αρκαδία, διότι, σύμφωνα με την αστυνομία, εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης, για δολοφονία και απάτη.

 

Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, ύστερα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει άνδρες του τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, εντόπισαν τον 51χρονο σε τοπική κοινότητα του δήμου Νότιας Κυνουρίας και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν, τους υπέδειξε πλαστό δελτίο ταυτότητας και πλαστή άδεια οδήγησης.

 

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 51χρονος κατείχε πλαστά έγγραφα, θέλοντας να παραπλανήσει τις αστυνομικές αρχές, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, σε βάρος του 51χρονου εκκρεμούσαν, ένα ένταλμα σύλληψης από τις αρχές του Βελγίου, για δολοφονία, με ποινή φυλάκισης 25 χρόνων, που έγινε σε πόλη του Βελγίου στις 15 Νοεμβρίου του 1999, καθώς και ένα ακόμη ένταλμα σύλληψης από τις αρχές της Ισπανίας, για απάτη, με ποινή φυλάκισης έξι χρόνων, που έγινε στην Μαδρίτη στις 9 Απριλίου του 2008.

 

 

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών.

 

 

 

 

Πηγή:newsbomb.gr

Διαβάστηκε 77 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)