ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 - 8:07:47π.μ.
04
Δεκεμβρίου

Τα ερωτήματα για τη δολοφονία της 19χρονης στον Πειραιά

Κατηγορία Ελλάδα

Με προσοχή εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας όλα τα στοιχεία που έχουν συλλέξει για τη στυγερή δολοφονία 19χρονης μέσα σε διαμέρισμα στον Πειραιά.

Και αυτό διότι θέλουν να αξιολογήσουν την πιστότητα της κατάθεσης του 25χρονου συντρόφου του θύματος και δράστη. Ο νεαρός περιέγραψε τη σκηνή του εγκλήματος, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να συνθέσουν όλα τα κομμάτια του παζλ. Ένα ερώτημα ήταν εάν το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο ή όχι. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι δεν ήταν προμελετημένο, ωστόσο, οι Αρχές θα εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα.

 

Ο 25χρονος φέρεται να ζήλευε τη σύντροφό του, με την οποία διαπληκτίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, όταν την πυροβόλησε με πιστόλι στο κεφάλι.

 

Τα ερωτήματα που ζητούν απάντηση είναι πολλά: Που βρήκε το όπλο και γιατί το είχε στο διαμέρισμα; Που πήγε μετά τη δολοφονία, δεδομένου ότι είπε στους αστυνομικούς ότι δεν παραδόθηκε αμέσως αλλά πρώτα πήγε να περπατήσει για να «ξεθολώσει» το μυαλό του. Κατά την εμφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά δεν είχε πάνω του το όπλο. Όταν τον ρώτησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που είναι το όπλο του εγκλήματος, εκείνος απάντησε ότι το άφησε στο διαμέρισμα.

 

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το πιστόλι ήταν κρυμμένο μέσα στην κατάψυξη του ψυγείου. Ο 25χρονος εργαζόταν σε νυχτερινό μαγαζί στην Τρούμπα του Πειραιά, ενώ η 19χρονη σύντροφός του εργαζόταν σε μπαρ στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε συχνά καυγάδες, επειδή ο νεαρός ζήλευε την 19χρονη.

 

Στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μεταφερθεί όλα τα πειστήρια, τα οποία μαζί με την ιατροδικαστική έκθεση θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

 

Αλεξανδρος Καλαφάτης

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 58 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»