ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 - 10:30:38π.μ.

banner468x60

11
Μαΐου

Ταξίδι στα νησιά με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ – Τι θα γίνει με γυμναστήρια και μουσική στην εστίαση

Κατηγορία Ελλάδα

Από τις 14 Μαΐου απελευθερώνονται οι μετακινήσεις

Mε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ κορονοϊού θα μπορούν οι πολίτες να ταξιδεύουν στα νησιά από την Παρασκευή 14 Μαΐου.

 

Όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων έχει «κλειδώσει» από τους ειδικούς η σύσταση προς την κυβέρνηση για να υπάρχουν διαφορετικά δεδομένα στις μετακινήσεις προς τα νησιά, σε σχέση με την ενδοχώρα.

 

Έτσι, λοιπόν, για τα ταξίδια στα νησιά – σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ- θα απαιτείται είτε το πιστοποιητικό του εμβολιασμού, είτε αρνητικό τεστ κορονοϊού όπως το μοριακό, το rapid ή το self tets.

 

Κατά τις πρώτες ημέρες τα αρνητικά τεστ θα πιστοποιούνται με έγγραφη δήλωση ενώ στη συνέχεια σε συνεργασία και με το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής θα λειτουργήσει ειδική ψηφιακή πλατφόρμα.

 

Προς 24 Μαΐου το άνοιγμα των γυμναστηρίων – Τι θα γίνει με τη μουσική στα καταστήματα


Την ίδια ώρα η κυβέρνηση σκοπεύει να εισηγηθεί στην επιτροπή των ειδικών την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων για όλους τους πολίτες και όχι μόνο για τους εμβολιασμένους.

 

Η πιθανή ημερομηνία για το άνοιγμα των γυμναστηρίων είναι η 24η Μαΐου και όχι η 17η, όπως αρχικά αναμενόταν.

 

Παράλληλα, δύσκολο είναι να επιτραπεί η μουσική στα καταστήματα εστίασης εντός του μήνα, με το συγκεκριμένο μέτρο να επαναξιολογείται τις επόμενες εβδομάδες.

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 38 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»