ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 9 Μαΐου 2021 - 2:06:14π.μ.

banner468x60

09
Οκτωβρίου

Το ΙCC WOMEN HELLAS «Ταξίδεψε» Αμερική Καναδά Βρυξέλλες & Παρίσι στέλνοντας εικόνα από την φωτισμένη Ακρόπολη

Κατηγορία Ελλάδα

Νέα clusters - Διεύρυνση σε Καναδά - Νέα Υόρκη - Έμπειρες Δημοσιογράφοι στην «ομάδα»

Τις δημοσιογράφους που θα απαρτίζουν το νέο cluster Media υποδέχθηκε η Πρόεδρος του ICC WOMEN HELLAS Μαρίνα Οφλούδη - Γιαβρόγλου & μέλη της συντονιστικής επιτροπής σε δείπνο με θέα την Ακρόπολη & τον ολοκαίνουργιο φωτισμό της.

 

Η Υπεύθυνη ενημέρωσης στο κανάλι της Βουλής Αλεξία Κουλούρη, η Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων-Ελληνικό Τμήμα, Σάγια Τσαουσίδου & δύο εμπειρότατες δημοσιογράφοι του ελεύθερου ρεπορτάζ με διεθνείς επιτυχίες στο ενεργητικό τους η Μαρία Λεμονιά και η Αννα Γριμάνη δήλωσαν «έτοιμες από καιρό» να συμβάλλουν στην δικτύωση των Ελληνίδων που διαπρέπουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Ταυτόχρονα η Πρόεδρος καλωσόρισε την δημοσιογράφο - συγγραφέα Ιουστίνη Φραγκούλη που αναλαμβάνει να δημιουργήσει το cluster του ICC WOMEN HELLAS στον Καναδά όπου ζει, εργάζεται, δημιουργεί & προοδεύει τα τελευταία 31 χρόνια.

 

Σε video call οι δημοσιογράφοι μίλησαν & αντάλλαξαν απόψεις με την Ελληνογαλλίδα Ευρωβουλευτή (στο κόμμα του Εμμανουέλ Μακρόν) Χρυσούλα Ζαχαροπούλου η οποία θα συμβάλει στην διεύρυνση του ICC στην Ευρώπη, εκκινώντας από τις Ελληνίδες της Γαλλίας.

ACEVAA

Η δεύτερη τηλε-σύνδεση έγινε με τις Βρυξέλλες και την Ελληνίδα Ευρωβουλευτή Ελίζα Βόζενμπεργκ Ambassador του ICC WOMEN HELLAS για την ισότητα, τον τομέα που έχει αναλάβει & στο Ευρωκοινοβούλιο.

 

Παρούσα ήταν επίσης η πρέσβης Κατερίνα Μπούρα από τις πρώτες γυναίκες του διπλωματικού σώματος στην Ελλάδα & η υπεύθυνη της Ελληνικής Αγωγής Ευγενία Μανωλίδου, με τη νομικό Ελένη Γιαννοπούλου & την οδοντίατρο Αγγελική Μαργαρίτη-Andrews που συναπαρτίζουν το cluster «Απόδημος Ελληνισμός».

 

Last, but not least η Νιόβη Χριστοπούλου μία δυναμική Ελληνοαμερικανίδα που ηγείται του cluster της Νέας Υόρκης στο οποίο συμμετέχουν επιχειρηματίες και ακαδημαϊκοί όπως η Αlexandra Vasillaros, η Evi Adamidi, η Maria Vassalos, η Hara Mavrikos-Gisholt, η Jaqueline Anca Vassilatos & η Marina Hadjipateras

 

Ο κόσμος έγινε ξαφνικά μικρός κάτω από τον άμορφο Αττικό ουρανό, αφού οι Ελληνίδες από κάθε γωνιά του πλανήτη έδωσαν υπόσχεση να στηρίξουν η μία την άλλη , να δικτυωθούν και να αλληλογνωριστούν, ώστε να υλοποιηθούν projects για την ενδυνάμωση των όπου γης Ελληνίδων!

 

Pics by Vassilis Koutroumanos

 

* To ICC Hellas World Business Women Initiative είναι η δυναμική & σύγχρονη ένωση γυναικών επαγγελματιών, διακεκριμένων ηγετικών στελεχών & επικεφαλής εταιρειών που επιδιώκουν την βελτίωση των συνθηκών & την ενδυνάμωση της θέσης των γυναικών στον επιχειρηματικό κλάδο της Ελλάδας με την συνδρομή του παγκόσμιου networking του ICC.

 

Διαβάστηκε 266 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»