Εκτύπωση αυτής της σελίδας
09
Οκτωβρίου

Το ΙCC WOMEN HELLAS «Ταξίδεψε» Αμερική Καναδά Βρυξέλλες & Παρίσι στέλνοντας εικόνα από την φωτισμένη Ακρόπολη

Κατηγορία Ελλάδα

Νέα clusters - Διεύρυνση σε Καναδά - Νέα Υόρκη - Έμπειρες Δημοσιογράφοι στην «ομάδα»

Τις δημοσιογράφους που θα απαρτίζουν το νέο cluster Media υποδέχθηκε η Πρόεδρος του ICC WOMEN HELLAS Μαρίνα Οφλούδη - Γιαβρόγλου & μέλη της συντονιστικής επιτροπής σε δείπνο με θέα την Ακρόπολη & τον ολοκαίνουργιο φωτισμό της.

 

Η Υπεύθυνη ενημέρωσης στο κανάλι της Βουλής Αλεξία Κουλούρη, η Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων-Ελληνικό Τμήμα, Σάγια Τσαουσίδου & δύο εμπειρότατες δημοσιογράφοι του ελεύθερου ρεπορτάζ με διεθνείς επιτυχίες στο ενεργητικό τους η Μαρία Λεμονιά και η Αννα Γριμάνη δήλωσαν «έτοιμες από καιρό» να συμβάλλουν στην δικτύωση των Ελληνίδων που διαπρέπουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Ταυτόχρονα η Πρόεδρος καλωσόρισε την δημοσιογράφο - συγγραφέα Ιουστίνη Φραγκούλη που αναλαμβάνει να δημιουργήσει το cluster του ICC WOMEN HELLAS στον Καναδά όπου ζει, εργάζεται, δημιουργεί & προοδεύει τα τελευταία 31 χρόνια.

 

Σε video call οι δημοσιογράφοι μίλησαν & αντάλλαξαν απόψεις με την Ελληνογαλλίδα Ευρωβουλευτή (στο κόμμα του Εμμανουέλ Μακρόν) Χρυσούλα Ζαχαροπούλου η οποία θα συμβάλει στην διεύρυνση του ICC στην Ευρώπη, εκκινώντας από τις Ελληνίδες της Γαλλίας.

ACEVAA

Η δεύτερη τηλε-σύνδεση έγινε με τις Βρυξέλλες και την Ελληνίδα Ευρωβουλευτή Ελίζα Βόζενμπεργκ Ambassador του ICC WOMEN HELLAS για την ισότητα, τον τομέα που έχει αναλάβει & στο Ευρωκοινοβούλιο.

 

Παρούσα ήταν επίσης η πρέσβης Κατερίνα Μπούρα από τις πρώτες γυναίκες του διπλωματικού σώματος στην Ελλάδα & η υπεύθυνη της Ελληνικής Αγωγής Ευγενία Μανωλίδου, με τη νομικό Ελένη Γιαννοπούλου & την οδοντίατρο Αγγελική Μαργαρίτη-Andrews που συναπαρτίζουν το cluster «Απόδημος Ελληνισμός».

 

Last, but not least η Νιόβη Χριστοπούλου μία δυναμική Ελληνοαμερικανίδα που ηγείται του cluster της Νέας Υόρκης στο οποίο συμμετέχουν επιχειρηματίες και ακαδημαϊκοί όπως η Αlexandra Vasillaros, η Evi Adamidi, η Maria Vassalos, η Hara Mavrikos-Gisholt, η Jaqueline Anca Vassilatos & η Marina Hadjipateras

 

Ο κόσμος έγινε ξαφνικά μικρός κάτω από τον άμορφο Αττικό ουρανό, αφού οι Ελληνίδες από κάθε γωνιά του πλανήτη έδωσαν υπόσχεση να στηρίξουν η μία την άλλη , να δικτυωθούν και να αλληλογνωριστούν, ώστε να υλοποιηθούν projects για την ενδυνάμωση των όπου γης Ελληνίδων!

 

Pics by Vassilis Koutroumanos

 

* To ICC Hellas World Business Women Initiative είναι η δυναμική & σύγχρονη ένωση γυναικών επαγγελματιών, διακεκριμένων ηγετικών στελεχών & επικεφαλής εταιρειών που επιδιώκουν την βελτίωση των συνθηκών & την ενδυνάμωση της θέσης των γυναικών στον επιχειρηματικό κλάδο της Ελλάδας με την συνδρομή του παγκόσμιου networking του ICC.

 

Διαβάστηκε 274 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)