ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 - 5:15:15π.μ.

banner468x60

04
Οκτωβρίου

Το νησί που έχει ήδη βγάλει δήμαρχο πριν τις εκλογές

Κατηγορία Ελλάδα

Έχει έναν και μοναδικό υποψήφιο που έχει εκλεχθεί παμψηφεί δύο θητείες και πάει για τρίτη

Για μία ακόμη θητεία στους Λειψούς ετοιμάζεται ο ένας και ο μοναδικός υποψήφιος Φώτης Μάγγος ο οποίος έχει ήδη εκλεχθεί δύο φορές δήμαρχος και πάει για τρίτη πριν ακόμη γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

Στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις 2014, 2019, οι ακριτικοί Λειψοί δεν κατέθεσε κανένας άλλος συνδυασμός υποψηφιότητα για την διεκδίκηση της δημαρχίας και ο νυν δήμαρχος εξελέγη παμψηφεί.

 

Αυτό αναμένεται να συμβεί και τώρα καθώς κανείς άλλος δεν διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο του νησιού με αποτέλεσμα να θεωρείται βέβαιο ότι το «τιμόνι» των Λειψών θα το έχει ο Φώτης Μάγγος.

 

Το γεγονός ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του, τονίζοντας ότι η εξέλιξη αυτή «αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση».

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του δημάρχου Λειψών


«Συνδημότισσες και συνδημότες,

 

Στις 31 Αυγούστου ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 8 Οκτωβρίου. Για τρίτη συνεχή εκλογική αναμέτρηση (2014, 2019, 2023) στο Δήμο Λειψών δεν θα υπάρχει αντίπαλος απέναντι στον συνδυασμό μας. Το γεγονός αυτό από μόνο του αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση για την παραγωγική μας πορεία εννέα ετών. Μια πορεία που είναι αποτέλεσμα προσωπικών μου προσπαθειών μαζί κυρίως με την καθοριστική συμβολή των μελών του δημοτικού συμβουλίου που κλήθηκαν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας, υπό συνθήκες που πολλές φορές ήταν αντίξοες και εξαιρετικά δύσκολες. Όσο όμως και να μας χαροποιεί το γεγονός της μοναδικής υποψηφιότητας του συνδυασμού μας, άλλο τόσο μας γεμίζει ακόμη περισσότερες ευθύνες.

 

Αισθανόμαστε πιο έντονη την ανάγκη να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και της μεγάλης εμπιστοσύνης που συνεχίζετε να μας δείχνετε. Χωρίς αμφιβολία μέσα στα εννιά αυτά χρόνια έγιναν έργα, δράσεις και πολλές αλλαγές προς το καλύτερο. “Δεν επαναπαυόμαστε όμως στις δάφνες μας”, ούτε ισχυριζόμαστε πως είμαστε αυθεντίες ή αλάνθαστοι. Αν κάτι μάθαμε καλά αυτά τα χρόνια είναι να εντοπίζουμε άμεσα τις στρεβλώσεις και να προβαίνουμε με γρήγορα αντανακλαστικά στις απαραίτητες διορθώσεις. Η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μας θα αποτελέσει το έναυσμα για να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια με περισσότερο πάθος και ενέργεια και να γίνουμε καλύτεροι μέσα από μια νέα και δυνατή ομάδα!

 

Για τον λόγο αυτό, έχω την τιμή να σας παρουσιάσω το νέο μας ψηφοδέλτιο που αποτελείται από δεκαεπτά άτομα, οκτώ γυναίκες και εννέα άνδρες, εκ των οποίων τα έντεκα είναι νέα πρόσωπα και τα έξι εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι. Όλοι τους είναι μοναδικοί και ο καθένας ξεχωριστά με κάνει πολύ περήφανο. Τους ευχαριστώ από καρδιάς για τη στήριξη και τους εύχομαι καλή επιτυχία!» αναφέρει ο Φώτης Μάγγος στην ανάρτησή του.

 

 

https://www.facebook.com/fotis.maggos?ref=embed_post

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 25 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»