ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 - 11:50:13μ.μ.
15
Σεπτεμβρίου

Το Βολτ στηρίζει την Οικολογία Πράσινη Λύση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Κατηγορία Ελλάδα

με υποψήφιο Σύμβουλο τον Ιωάννη Μανομενίδη

 

Στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το Βολτ στηρίζει τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Φίλιππο Γκανούλη και τον συνδυασμό του Οικολογία Πράσινη Λύση, με την υποψηφιότητα του μέλους του Ιωάννη Μανομενίδη στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης. Η θετική, προοδευτική και πραγματιστική προσέγγιση του συνδυασμού με δοκιμασμένες λύσεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο συνάδουν με τον τρόπο αντίληψης του Βολτ για την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών στη νευραλγική Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας. Το Βολτ προτρέπει τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας να εμπιστευτούν το όραμα του συνδυασμού για την περιοχή.

 

Ο Ιωάννης Μανομενίδης, μέλος του Βολτ Ελλάδας, είναι Σμήναρχος εν αποστρατεία της Πολεμικής Αεροπορίας. Αποφοίτησε αριστούχος από την Σχολή Ικάρων και από το Οικονομικό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού από το Πανεπιστήμιο του Cranfield. Έχει αποφοιτήσει επίσης από την Ανώτατη Διακλαδική Σχολή Πολέμου αλλά και από την Νομική Θεσσαλονίκης.Υπήρξε αρχηγός σειράς για τρία έτη στη Σχολή Ικάρων και υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία για 26 χρόνια. Διετέλεσε Διοικητής Υποστήριξης στο διεθνές αεροδρόμιο της Καμπούλ, δυναμικότητας 4.000 στρατιωτών, στις εγκαταστάσεις του οποίου στεγάζονται Πρεσβείες, το Υπουργείο Μεταφορών, η τοπική Αφγανική ηγεσία (αστυνομία, υπουργείο μεταφορών μεταξύ άλλων) κ.λ.π. Υποστηρίζει σθεναρά την ανάγκη ομοσπονδοποίησης της Ε.Ε. και σε επίπεδο Περιφερειών, ώστε να ξεπεράσουμε την διαφθορά του ελληνικού κράτους και την αβελτηρία που βιώνουμε σε πολλούς τους τομείς. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη όπου διαμένει και σήμερα. Είναι 59 ετών, με δύο κόρες και τρία εγγόνια.

 

 

Το Βολτ εύχεται καλή επιτυχία στον προεκλογικό του αγώνα προς την διεκδίκηση θέσης στο περιφερειακό συμβούλιο της περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας!

 

 

www.voltgreece.gr

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 21 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»