ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 3:14:26μ.μ.
24
Αυγούστου

Τζανάκης: Σε αυτές τις κατηγορίες πρέπει να επεκταθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός

Κατηγορία Ελλάδα

Στην ανάγκη να επεκταθούν οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί αναφέρθηκε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης υποδεικνύοντας συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες

 

Κατηγορηματικά υπέρ της επέκτασης του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού τάχθηκε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης ο οποίος αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένες ομάδες του κρατικού μηχανισμού λέγοντας στον ΑΝΤ1 ότι όσοι και όσους υπηρετούν στον στρατό και την αστυνομία θα πρέπει να εμβολιαστούν υποχρεωτικά.

 

Σχολιάζοντας τη στάση όλων όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν, ο Νίκος Τζανάκης είπε ότι είναι σαν κάποιος να ζητάει να περνάει τον κόκκινο σηματοδότη, υποσχόμενος να προσέχει. «Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να του επιτραπεί από την κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ο ίδιος τάχθηκε υπέρ της επέκτασης του υποχρεωτικού εμβολιασμού και σε τομείς του ιδιωτικού τομέα κάνοντας αναφορά στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος επικαλούμενος το παράδειγμα του τουριστικού τομέα.

 

Όσον αφορά, τέλος, την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού – μετά τις ανακοινώσεις που έγιναν τη Δευτέρα – ο Νίκος Τζανάκης είπε ότι θα πρέπει να γίνει και σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας και σε ευπαθείς ομάδες, καθώς, όπως εξήγησε, αυτοί αντιμετωπίζουν προβλήματα εξασθενημένου συστήματος κυτταρικής ανοσίας, της λεγόμενης αναμνηστικής ανοσίας.

 

 

 

Πηγή:newsbomb.gr

Διαβάστηκε 88 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»