ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 7:53:11μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
26
Απριλίου

Αδωνις: «Ποιoς είσαι εσύ; Ούτε η μάνα σου δεν σε ήξερε, με το αντιμνημόνιο μπήκες στη Bουλή»

Κατηγορία Παραπολιτικά

Δριμύτατη επίθεση στον Γιώργο Κατρούγκαλο και στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Αδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή, στη διάρκεια της συζήτησης για το νέο ασφαλιστικό-λαιμητόμο.

Παίρνοντας τον λόγο στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε, μεταξύ άλλων, στον Γιώργο Κατρούγκαλο:


«Πολύ σας χτυπάνε σε αυτή την Επιτροπή και δεν μου αρέσει. Διάβασα εξονυχιστικά το νομοσχέδιό σας και πουθενά δεν είδα να περικόπτετε τη 13η σύνταξη. Συγχαρητήρια. Προφανώς γιατί δεν τη δώσατε καθόλου» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

 

Παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε επίθεση κατά του υφυπουργού Εργασίας, Τάσου Πετρόπουλου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:


«Ξέρετε ότι ο κύριος Πετρόπουλος ήταν δικηγόρος της ΕΣΗΕΑ; Άμα δεν ήταν τώρα υπουργός, θα υπερασπιζόταν το αγγελιόσημο. Μπορεί η ΕΣΗΕΑ αύριο να έστελνε τον κύριο Πετρόπουλο για να μας μιλήσει για το αγγελιόσημο. Καλά, δεν ντρέπεστε; Δεν παραιτήστε; Τσίπα δεν έχετε; Μία ολόκληρη ζωή λέγατε τα ανάποδα για να έρθετε εδώ και να κάνετε τα ανάποδα για να κρατήσετε μία υπουργική καρέκλα; Τόσο σας αρέσει να είστε υπουργός;».

 

Και συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης:


«Οι ίδιοι άνθρωποι που έρχονταν εδώ και μας έλεγαν τα ανάποδα, τώρα θα τα ψηφίσουν όλα.
Εσείς πάτε κ. Υπουργέ στο Χίλτον και τους παρακαλάτε, δίπλα στην πισίνα, να κόψουν καμία σύνταξη..
Δεν ντρέπεστε; Δεν παραιτήστε; Τσίπα δεν έχετε; Τόσο σας αρέσει η υπουργική καρέκλα;


Εσείς του ΣΥΡΙΖΑ είστε ο ορισμός των οπουρτουνιστών. Ο Κατρούγκαλος λέει ότι είναι κομουνιστής και έρχεται τώρα και υπερασπίζεται την τρόικα. Είχατε το θράσος να κάνετε και τηλεοπτικό σποτ για το Οχι στο δημοψήφισμα που λέγατε Οχι στο 23% του ΦΠΑ...για να το κάνετε 24%!


Ποιός σας είπε ότι μπορείτε να κοροϊδεύετε τον κόσμο; Πείτε ότι γουστάρω την καρέκλα του υπουργού, αλλά μην κοροϊδεύετε τον κόσμο...


Εσείς λέτε κ. υπουργέ που είστε κομουνιστής με ωραίο μαντηλάκι ότι διευκολύνετε τους ελεύθερους επαγγελματίες, ενώ τους τα παίρνετε και μάλιστα εντόκως;


Εζησα από το 2010 όλα τα μνημόνια...» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης αλλά τον διέκοψε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που του είπε «Και τα ψήφισες!»

 

«Και βέβαια τα ψήφισα. Δεν έλεγα όπως ο κ. Συρμαλένιος ότι δεν θα τα ψηφίσω. Ποιός είσαι εσύ; Ούτε η μάνα σου δεν σε ήξερε. Με το αντιμνημνόνιο μπήκες στη βουλή.


Οι κοινοβουλευτικές ομάδες που ψήφισαν μνημόνια στο παρελθόν είχαν προβλήματα, κάποιοι διεγράφησαν. Σαν κι εσάς να λένε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα τα ψηφίσουν όλα δεν έχουν υπάρξει» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 241 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα