ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 10:47:07π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
07
Ιουλίου

Αγρια κόντρα στη Βουλή -Λοβέρδος: Είσαι υπουργός προπαγάνδας -Παππάς: Πέφτεις σε συνεχείς γκάφες

Κατηγορία Παραπολιτικά

Νέα σφοδρή αντιπαράθεση είχαν σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος για το θέμα του νόμου των τηλεοπτικών αδειών.

Ο κ. Λοβέρδος για ακόμη μία φορά χαρακτήρισε τον κ. Παππά ως υπουργό προπαγάνδας, που παραβιάζει και αλλοιώνει την πραγματικότητα.

 

«Δίνετε εξετάσεις σε κάποιους που θέλουν να χαρούν με την τοποθέτησή σας», του απάντησε ο υπουργός Επικρατείας, ενώ κατηγόρησε τον κ. Λοβέρδο ότι στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών πέφτει σε συνεχείς γκάφες και πατάει πεπονόφλουδες.

 

Ο κ. Παππάς ξεκαθάρισε ότι το πλάνο της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών προχωράει κανονικά και στις 14 Ιουλίου θα περάσουμε στον δεύτερο γύρο του διαγωνισμού.

 

Αναφερόμενος στην επιστολή του Ευρωπαίου επιτρόπου για το τηλεοπτικό φάσμα, ο κ. Παππάς είπε ότι όσοι βιάστηκαν να τη συνδέσουν με το θέμα των αδειών έπεσαν έξω, καθώς η Κομισιόν με αναφορά της ξεκαθάρισε ότι αυτή η επιστολή δεν έχει σχέση με το θέμα των αδειών.

 

Αντιθέτως, ο κ. Λοβέρδος επέμεινε ότι η επιστολή του Ευρωπαίου επιτρόπου σχετίζεται άμεσα με το θέμα των τεσσάρων αδειών που θέλει να δώσει η κυβέρνηση.

 

«Γίνεται σαφές ότι με την επιστολή Έτινγκερ παρεμβαίνετε αυθαίρετα καθορίζοντας μόνον 4 άδειες και παραβιάζετε την ανεξαρτησία των ανεξάρτητων αρχών. Δεν μιλάω αυθαίρετα αλλά συγκεκριμένα και ο αριθμός των αδειών που έχετε ορίσει είναι αυθαίρετος. Όταν, μάλιστα, η επιτροπή τηλεπικοινωνιών έχει δηλώσει διά του πρόεδρου της ότι είναι δυνατόν να αδειοδοτηθούν ακόμη και 10 τηλεοπτικοί σταθμοί».

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 195 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα