ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 1:00:49μ.μ.
17
Σεπτεμβρίου

«Εμφύλιος» στην κυβέρνηση για τα βοσκοτόπια Καλογρίτσα

Κατηγορία Παραπολιτικά

Το σχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. να «χτίσει» ένα δικό της καναλάρχη και εν προκειμένω τον κ. Χρήστο Καλογρίτσα, φαίνεται να πέφτει στο κενό. Μετά τις αποκαλύψεις και το φιάσκο, Καμμένος και Σπίρτζης (κουμπάροι του Καλογρίτσα) νίπτουν τας χείρας τους.

Φανταστείτε ποιες θα είναι οι πολιτικές εξελίξεις αν ο κ. Καλογρίτσας δεν μπορέσει να δικαιολογήσει τα χρήματα και τις εκτάσεις που ισχυρίστηκε ότι έχει όταν μπήκε στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

 

Το πρώτο εσωτερικό ρήγμα στην κυβέρνηση είναι γεγονός, αφού αποστάσεις από το φιάσκο παίρνουν τώρα, ακόμα και οι κουμπάροι του Καλογρίτσα, Σπίρτζης και Καμμένος.

 

Με την πλάτη στον τοίχο το μέγαρο Μαξίμου που θα τσάκιζε τη διαπλοκή και θα άλλαζε το τοπίο στα ΜΜΕ με «καθαρούς» επιχειρηματίες, παρακολουθεί το φιάσκο μη μπορώντας να αντιδράσει...

 

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του Alpha και του Star, η έκταση που εμφάνισε ο κ. Καλογρίτσας στο πόθεν έσχες έχει μηδαμινή αξία.

 

Ταυτόχρονα αποκαλύφθηκαν στοιχεία για τον ιδιοκτήτη της έκτασης, Σπύρο Καραμπάτσο και την εταιρεία του ΑΓΥΙΑ.

 

Επιπλέον, όπως μετέδωσε το Star η μεταβίβαση των βοσκοτόπων έγινε με πληρεξούσιο νεκρής!

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha ο κ. Καραμπάτσος που φέρεται να εξουσιοδοτεί τον κ. Καλογρίτσα να χρησιμοποιήσει ως εγγύηση το ακίνητο για να αποδείξει ότι έχει τα χρήματα για την απόκτηση της τηλεοπτικής άδειας, είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με άγνωστη έδρα και διοικητικό συμβούλιο.

 

Σύμφωνα, πάντα, με τον Alpha ο εμφανιζόμενος αντιπρόεδρος της εταιρείας ΑΓYΙΑ, δηλώνει ότι έχει αποχωρήσει από την εταιρεία από το 1995, αλλά εξακολουθεί να εμφανίζεται σε ΦΕΚ του 2007 να έχει την ιδιότητα του αντιπροέδρου στην εταιρεία του κ. Καραμπάτσου.

 

Η υπόθεση εκτός από θολή είναι πλέον και ιλαροτραγική.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star όταν ζητήθηκαν συμπληρωματικά δικαιολογητικά από την επιτροπή του διαγωνισμού των αδειών από τον επιχειρηματία Καλογρίτσα, απάντησε θετικά και προσέφερε εγγύηση ενός ακόμη ακινήτου, ιδιοκτησίας Ανδρέα και Αντωνίας Δενδρινού, το γένος Νικολαϊδου με πληρεξούσιο της δεύτερης. Η γυναίκα που ήταν ζωγράφος, έχει πεθάνει από το 2011 και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να εκπροσωπείται την περασμένη εβδομάδα από τον κ.Καραμπάτσο!

 

Για τέτοιες καταστάσεις μιλάμε . Κατά περίεργο τρόπο, παρά τις σκληρές καταγγελίες δεν υπάρχει αντίδραση ούτε από τις αρμόδιες αρχές, ούτε και βεβαίως από τους επιτελείς του Μαξίμου.

 

Ο μόνος που ψέλλισε χθες 16/09/2016 δυο κουβέντες ήταν ο κ. Σπίρτζης, κουμπάρος του Καλογρίτσα.

 

«Αν είναι παράνομο αυτό που έκανε ο Καλογρίτσας με τον χρόνο της εγγυητικής ή με το αγροτεμάχιο στο πόθεν έσχες, ας αποκλειστεί», δήλωσε στον Αlpha 9,89 ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

 

Ο κ. Καμμένος, αντί να διαχωρίσει τη θέση του με θεσμικό τρόπο, επέλεξε να χλευάσει τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα μέσω ανάρτησης στο twitter.

 

Ο υπουργός Άμυνας ανάρτησε στα social media το εξής μήνυμα: «Gida resort by Karabatsos holdings €€€€€$$$$$», βάζοντας και μια βουκολική φωτογραφία με πρόβατα.

 

Βεβαίως αυτή δεν είναι σοβαρή πολιτική αντιμετώπιση ενός τόσο μεγάλου θέματος.

 

Την ίδια ώρα , στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, η επιλογή Καλογρίτσα, προκαλεί αναταραχές, αφού τα στελέχη του κόμματος δεν μπορούν να καλύψουν το μέγεθος της παρωδίας. Ήδη έχει αρχίσει η σκληρή κριτική στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και στο Μαξίμου για όλο αυτό το παρασκήνιο που μεθοδεύθηκε στις τηλεοπτικές άδειες.

 

 

πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστηκε 283 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα