Εκτύπωση αυτής της σελίδας
11
Οκτωβρίου

Ά. Γεωργιάδης: «Με τον Αλ. Τσίπρα πρωθυπουργό το ΑΕΠ δεν θα αυξηθεί»

Κατηγορία Παραπολιτικά

«Ανίκανο» χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μία μέρα την επομένη της απόφασης για «σπάσιμο» της δόσης από τους εταίρους στο χθεσινό Eurogroup, αλλά και της σύγκρουσης του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της ΝΔ στη Βουλή στη συζήτηση για τη διαπλοκή, ο Άδωνις εξαπέλυσε, μέσω τηλεοπτικής συνέντευξής του, επίθεση στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά.

 

«Με τον Τσίπρα πρωθυπουργό το ΑΕΠ δεν θα αυξηθεί, ούτε επενδύσεις θα έρθουν, ούτε ανάπτυξη, γιατί είναι εντελώς ανίκανος. Είναι επικίνδυνοι, ανίκανοι και πρέπει να φύγουν σήμερα. Η λεγόμενη πρώτη αξιολόγηση που ήταν να κλείσει από το Νοέμβριο και όλο πανηγυρίζουν ότι την κλείνουν δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με το γεφύρι της Άρτας. Ούτε χθες κατάφεραν να την κλείσουν...» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, προειδοποιώντας ότι άρχισαν και πάλι δημοσιεύματα στον Γερμανικό Τύπο περί Grexit.

 

«O Kυριάκος Μητσοτάκης ενδιαφέρεται να εξηγήσει πώς να κάνουμε ξανά την Ελλάδα μεγάλη, αλλά όταν ο Τσίπρας επιλεγεί χυδαιότητα για λογούς εσωτερικής συσπείρωσης, επιλέγεις να κατέβεις σε αυτό το επίπεδο της λάσπης, δεν πρέπει να μένεις σιωπηλός» εξήγησε για τη σκληρή στάση του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή.

 

Όπως ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο Μητσοτάκης στη δευτερολογία του σε λίγα λεπτά κατάφερε να καταστρέψει το αφήγημα Τσίπρα και να τον βάλει στη θέση του. Έτρεμε, μαζεύτηκαν όλοι και δεν ξεράνε πού να κρυφτούν». «Είναι κύριος ο Μητσοτάκης, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βάλει στη θέση του τον Τσίπρα» πρόσθεσε.

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 250 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)