ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 5:30:56μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
12
Μαΐου

Με ποιον δημοσιογράφο έγινε έξαλλος ο Νίκος Παππάς; Δύο φορές ζήτησε να κοπεί η συνέντευξη

Κατηγορία Παραπολιτικά

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς βγήκε εκτός ελέγχου με το δημοσιογράφο Michel Friedman της Deutsche Welle που θέλησε να στριμώξει τον έλληνα υπουργό για μία σειρά θεμάτων.

Ο υπουργός έδειξε να είναι ενοχλημένος από τις ερωτήσεις του ξένου δημοσιογράφου, ενώ δύο φορές ζήτησε να διακοπεί η συνέντευξη και να αποχωρήσει χωρίς όμως κανείς να του απαντήσει, καθώς τέτοιες πρακτικές δεν συνηθίζονται στο εξωτερικό, ακόμα και στις πιο σκληρές συνεντεύξεις.


Ο κ. Παππάς εξερράγη όταν ο δημοσιογράφος του υπενθύμισε την περίφημη δήλωση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου για τους μετανάστες που λιάζονται και τον ρώτησε: «Υπουργός της κυβέρνησής σας έχει κάνει αυτή την ερώτηση;».
Ο κ. Παππάς έσπευσε να απαντήσει ότι η λέξη sunbathe που χρησιμοποίησε ο κ. Friedman δεν είναι η ακριβής μετάφραση της λέξης «λιάζονται» για να λάβει την ανταπάντηση του δημοσιογράφου: «Η ίδια η κ. Χριστοδουλοπούλου δεν έχει αρνηθεί τη μετάφραση αυτή».


«Ναι, αλλά εγώ σας λέω ότι το sunbathe σημαίνει χαίρομαι στην παραλία... Είπε ότι υπήρχαν μετανάστες που απολάμβαναν έξω τον ήλιο» προσπάθησε να συνεχίσει ο κ. Παππάς αλλά ο δημοσιογράφος συνέχισε να ρωτά με αποτέλεσμα τον έντονο εκνευρισμό του έλληνα υπουργού: «Θεέ μου, τι κάνω εδώ, μπορούμε να κόψουμε;» είπε κοιτάζοντας αριστερά του, ψάχνοντας οδό διαφυγής...

 

 

 


Πηγή: newsbeast.gr

embed video plugin powered by Union Development
Διαβάστηκε 180 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα