ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 12:21:46μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
12
Μαΐου

O Μαρκεζίνης πίσω από το ταξίδι του Τσίπρα στη Μόσχα;

Κατηγορία Παραπολιτικά

Εναν απρόσμενο σύμβουλο βρήκε ο Αλέξης Τσίπρας στο πρόσωπο του σερ Βασίλειου Μαρκεζίνη, γιού του πολιτικού Σπύρου Μαρκεζίνη, ο οποίος του συνέστησε να πραγματοποιήσει το ταξίδι στη Μόσχα

και να κάνει άνοιγμα στη ρωσική πλευρά, όπως αναφέρει το iefimerida.gr.

Ο Αλέξης Τσίπρας γνώρισε τον σερ Βασίλειο Μαρκεζίνη μέσω του νέου διπλωματικού του συμβούλου πρέσβη Γεώργιου Αϋφαντή, ο οποίος τον έφερε σε επαφή με ένα πρόσωπο το οποίο έχει υψηλές γνωριμίες και συγκεκριμένες πεποιθήσεις.

Ο κ. Μαρκεζίνης συμβούλευσε τον κ. Τσίπρα να πραγματοποιήσει το ταξίδι στη Μόσχα, σε μια εποχή που οι σχέσεις της Ρωσίας με την Ευρωπαϊκή Ενωση είναι ιδιαίτερα τεταμένες και να κάνει έτσι τη διαφορά στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στους ευρωπαίους ηγέτες.

Αρχικά, η πρόθεση του κ. Τσίπρα ήταν να συναντηθεί στη Μόσχα με τον ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ κάτι το οποίο δεν κατέστη δυνατό, χωρίς ωστόσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να αναβάλλει το ταξίδι του.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 370 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα