ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 10:54:23π.μ.
20
Φεβρουαρίου

Οι επιθέσεις Φίλη στο στόχαστρο της κυβέρνησης

Κατηγορία Παραπολιτικά

«Εγώ θέλω απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να μας πούνε τι θέλουν, διότι έχουμε ρίξει πολλή δουλειά και ιδρώτα.

Δεν θα ήθελα να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το υπονοούμενο» τονίζει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καμμένος.

 

«Ήρθα σε συνεννόηση με τον Πάνο Καμμένο και του είπα, δεν γίνεται. Δεν ανέχομαι να ξαναμπώ και να τους κοιτάω στα μάτια μέσα στο Κοινοβούλιο και να ξέρω ότι δεν με θέλουν». Με αυτά το λόγια ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ξεκαθαρίζει πως δεν προτίθεται να αφήσει να πέσει κάτω η επίθεση που δέχθηκε το κόμμα του από τον Νίκο Φίλη.


«Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η σιγή αυτές τις μέρες και δεν ξέρω βέβαια αν κατάλαβε και ίδιος τι είπε. Εδώ γίνεται χαμός με την αξιολόγηση και εμείς ασχολούμαστε με τα βρώμικα του Φίλη» σημειώνει ο βουλευτής του συγκυβερνώντος κόμματος.


Την ίδια ώρα ο Νίκος Φίλης απορρίπτει τη θεωρία ότι επιτίθεται στους ΑΝΕΛ γιατί πιστεύει ότι ο Πάνος Καμμένος συνέβαλε στην απομάκρυνσή του από το υπουργείο Παιδείας και επιμένει στο «άνοιγμα» στο ΠΑΣΟΚ. «Πρέπει να αναζητήσουμε συνεργασίες με τον κεντρώο χώρο και αυτός στη χώρα μας εκφράζεται από κυρίως από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη» λέει χαρακτηριστικά στις δημόσιες παρεμβάσεις του.



«Όχι» από το ΠΑΣΟΚ...


«Δεν μας αφορούν οι κουτοπονηριές και τα φτηνά κόλπα που εφευρίσκουν για να συγκρατήσουν τη μαζική φυγή των προοδευτικών πολιτών που τους εξαπάτησαν» απαντά η Φώφη Γεννηματά και προσθέτει: «Ας αναζητήσουν αλλού άλλοθι για τη διαχείριση του πολιτικού τους αδιεξόδου και της αυξανόμενης κοινωνικής τους απομόνωσης».



Για το «αν συμφωνεί με την προσέγγιση ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ» ρωτήθηκε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος:



«Διαφωνώ απολύτως. Το επείγον ζήτημα για τη χώρα είναι να οδηγηθεί σε εκλογές και να ηττηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Και η χώρα να αποκτήσει μια άλλη κυβέρνηση. Μία κυβέρνηση η οποία θα είναι ευρύτατης συνεργασίας όλων των  πραγματικά ευρωπαϊκών και των πραγματικά δημοκρατικών δυνάμεων».

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 313 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα