ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 3:29:12μ.μ.
09
Ιουλίου

Ψυχρολουσία στη Μήλο για τον «ανεπιθύμητο» Κουρουμπλή

Κατηγορία Παραπολιτικά

Ψυχρολουσία περίμενε τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Κουρουμπλή, στις χθεσινές εκδηλώσεις στον δήμο Μήλου κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Κέντρου Πρόληψης ( KEΠ) Υγείας.

Ο κ. Κουρουμπλής βρέθηκε απέναντι σε ένα ψυχρό ακροατήριο από το οποίο απουσίαζαν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι. Σύμφωνα με το milosvoice.gr, ο δήμαρχος Γεράσιμος Δαμουλάκης, στη σύντομη ομιλία του, τόνισε ότι εκτελεί την «ομόφωνη» απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, σύμφωνα με την οποία οι βουλευτές που ψήφισαν την αύξηση του ΦΠΑ είναι ανεπιθύμητοι στη Μήλο.

 

Μετά από τη σύντομη ομιλία του ο δήμαρχος αποχώρησε από την αίθουσα ακολουθούμενος από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Βασίλη Καμακάρη, και τις αντιδημάρχους Σοφία Βαμβακάρη και Ζαμπέτα Τούρλου. Την αποχώρηση του κ. Δαμουλάκη ακολούθησαν ακόμη και οι δήμαρχοι άλλων περιοχών, οι οποίοι συμμετέχουν στο 12ο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων που διεξάγεται στη Μήλο.

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 192 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα