ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 2:25:22μ.μ.
25
Φεβρουαρίου

Στην επέτειο απελευθέρωσης της Κόνιτσας η Μαρέβα Μητσοτάκη

Κατηγορία Παραπολιτικά

Η Μαρέβα Μητσοτάκη επισκέφθηκε την Κόνιτσα και παρακολούθησε τις εκδηλώσεις για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης από τον οθωμανικό ζυγό, καθώς συμπληρώθηκαν 110 χρόνια.

Όπως αναφέρει το skai.gr, πλήθος κόσμου την προσέγγισε, εκφράζοντας την επιθυμία να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί της.

 

Η ίδια ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμα και δεν έχασε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους μικρούς μαθητές που συμμετείχαν στην παρέλαση, αλλά και τους κατοίκους της περιοχής.

 

Η κα Μητσοτάκη δήλωσε εντυπωσιασμένη από την παρέλαση, στην οποία συμμετείχαν παιδιά και μαθητές με εντυπωσιακές παραδοσιακές φορεσιές, αλλά και οι ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας.

 

Ο Δήμαρχος Κόνιτσας Νίκος Εξάρχου την καλωσόρισε θερμά στην εκδήλωση που διοργανώθηκε και της προσέφερε – ανάμεσα σε άλλα – φωτογραφίες του Ελβετού Φιλέλληνα φωτογράφου Fred Boissonnas, ο οποίος μέσα από τον φακό του απαθανάτισε σε μαυρόασπρες αριστουργηματικές φωτογραφίες την Ελλάδα του 1920.

 

Η κα Μητσοτάκη δεν έκρυψε την έκπληξη και τη συγκίνησή της για το ξεχωριστό αυτό δώρο, μεγάλης ιστορικής και καλλιτεχνικής αξίας.

 

Σημειώνεται, ότι η εκδήλωση διοργανώθηκε παρουσία του Προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα, του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Αμυρά, του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριου Οικονόμου και πλήθος πολιτικών στελεχών.

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

 

 

 

Διαβάστηκε 36 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα