ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 7:07:12π.μ.
23
Μαρτίου

Τσαπανίδου: Το «Αλέξη έλα με φόρα» μου ήρθε αυθόρμητα

Κατηγορία Παραπολιτικά

«Σημασία έχει να μπαίνεις στην πολιτική με έναν αυθεντικό εαυτό, όχι να φοράς κουστουμάκι»

 

Για τη φράση της «Αλέξη έλα με φόρα» που προκάλεσε σάλο αντιδράσεων μίλησε το πρωί της Πέμπτης (23/3) η Πόπη Τσαπανίδου. «Μου ήρθε αυθόρμητα» διευκρίνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

 

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο η Πόπη Τσαπανίδου επεσήμανε πως προσπαθεί να είνα να είναι ο εαυτός της και να μην αλλάξει.

 

Όταν μάλιστα ερωτήθηκε από τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο εάν για τη φράση «Αλέξη έλα με φόρα» της είπαν κάτι η Πόπη Τσαπανίδου απάντησε γελώντας: «Τι εννοείς εάν με μαλώσανε;».

 

«Σημασία έχει να μπαίνεις στην πολιτική με έναν αυθεντικό εαυτό, όχι να φοράς κουστουμάκι» ανάφερε για τον εαυτό της.

 

«H εποχή άλλαξε» είπε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφερόμενη στην περιόδο που ο Αλέξης Τσίπρας ήταν «ο κουλ Αλέξης» αλλά και στην στιγμή που ειπώθηκε το «Αλέξη έλα με φόρα».

 

«Ήρθαν τα πάνω κάτω. Η ζωή μας άλλαξε μετά την κοινωνία των Τεμπών. Άλλαξε ο τρόπος που βλέπουμε το πολιτικό σύστημα» δήλωσε.

 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

https://www.megatv.com/

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 49 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα