ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 - 6:15:56μ.μ.

banner468x60

20
Ιουνίου

«Αξιόπιστος επενδυτικός προορισμός η Ελλάδα»

Κατηγορία Πολιτική

Η χώρα μας βγαίνει από την κρίση και είναι «αξιόπιστος επενδυτικός προορισμός», τόνισε το πρωί της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς,

μιλώντας στο φόρουμ Ναυτιλιακής, Επενδυτικής και Εμπορικής Συνεργασίας Ελλάδας - Κίνας, παρουσία του κινέζου πρωθυπουργού Λι Κετσιάνγκ.

 

Η Ελλάδα βγαίνει από την οδυνηρή κρίση της τελευταίας πενταετίας, σημείωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός για να προσθέσει πως έχει κλειδώσει οριστικά η παραμονή της χώρας στο ευρώ. Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, τα δημοσιονομικά ελλείμματα του χθες έχουν γίνει σήμερα πρωτογενή πλεονάσματα.

 

Η οικονομία θα κλείσει φέτος με θετικό ρυθμό ανάπτυξης, διαβεβαίωσε και συνέχισε λέγοντας ότι μετά από έξι χρόνια ύφεσης περνάμε για πρώτη φορά σε φάση ανάκαμψης. «Μπαίνουμε σε ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια, από τους ταχύτερους σε όλη την Ευρώπη», σημείωσε.

 

Ακόμη ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι από την 1η Ιουλίου η κυβέρνηση προχωρά σε μείωση των ασφαλιστικών εισφορών των επιχειρήσεων, ως κίνητρο για την προσέλκυση επενδύσεων.

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 249 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα