ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 11:09:17π.μ.
10
Φεβρουαρίου

Αύριο 11/2 δημοσία δαπάνη η κηδεία του Μανούσου Βολουδάκη

Κατηγορία Πολιτική

Το παρών θα δώσει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης - Η επιθυμία της οικογένειας

 

Τελευταίο αντίο θα πουν αύριο Σάββατο 11/2 συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον Μανούσο Βολουδάκη, που άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη 8/2 σε ηλικία 57 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

 

Η κηδεία θα γίνει δημοσία δαπάνη σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα «για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στον Λαό, στην Πατρίδα και στο Έθνος». Η σορός θα βρίσκεται από τις 9:00 στον Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στα Χανιά και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Αγίου Λουκά Χανίων σύμφωνα με το flashnews.gr. Το παρών θα δώσει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Επιθυμία της οικογένειας, της μητέρας του Αλίκης, της συζύγου του Σέβης και των 3 παιδιών του είναι αντί στεφάνου, όποιος επιθυμεί, να καταθέσει υπέρ των τριών προνοιακών ιδρυμάτων των Χανίων: ΚΗΦΑΠ, Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ και KKΠΠΚ.

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 31 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα