ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 5:38:53μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
14
Ιουλίου

Δ. Στρατούλης: Η τρόικα θα απαιτήσει νέες μειώσεις εργοδοτικών εισφορών

Κατηγορία Πολιτική

Την εκτίμηση ότι η τρόικα - η οποία έχει επαφές με τις διοικήσεις των ασφαλιστικών ταμείων - θα ζητήσει περαιτέρω περικοπές των εργοδοτικών εισφορών και ως εκ τούτου των πόρων των ταμείων, εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Στρατούλης.

Ο κ. Στρατούλης - ο οποίος είναι υπεύθυνος της επιτροπής κοινοβουλευτικού ελέγχου του υπουργείο Εργασίας για τον ΣΥΡΙΖΑ - υποστήριξε ότι οι νέες απαιτήσεις της τρόικας «συνεπάγονται νέες μειώσεις των εσόδων της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης και σφαγιαστικές περικοπές συντάξεων - ασφαλιστικών δικαιωμάτων».


Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες «με τους αγώνες και την ψήφο τους, να διώξουν την τρόικα, την κυβέρνηση και τα καταστροφικά μνημόνιά τους και να ανοίξουν το δρόμο στην οικονομική - κοινωνική αναγέννηση και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας μας με δημοκρατία, εργασία, κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια».

Πηγή:naftemporiki.gr

Διαβάστηκε 264 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα