ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 10:08:50π.μ.
11
Ιανουαρίου

Δημητρακόπουλος: Σήμερα πιθανόν ενώπιον ανακριτή η Εύα Καϊλή – Η ακρόαση δεν αφορά την προφυλάκισή της

Κατηγορία Πολιτική

Τι είπε στη χθεσινή επικοινωνία με τον δικηγόρο της

Σήμερα πιθανόν θα βρεθεί ενώπιον ανακριτή στις Βρυξέλλες η Εύα Καϊλή όπως είπε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Την Τρίτη ο δικηγόρος είχε πει στον ΑΝΤ1 ότι στις 19 Ιανουαρίου πρόκειται να κριθεί αν η Εύα Καϊλή θα παραμείνει στη φυλακή του Βελγίου ή αν θα αφεθεί ελεύθερη, αφού κρατείται για την υπόθεση διαφθοράς στο Ευρωκοινοβούλιο από το Κατάρ. Σήμερα είπε ότι αυτό μπορεί να γίνει και στις 20/1. «Ούτε και αυτό είναι σίγουρο» ανέφερε.

 

Μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» ανέφερε ότι μίλησε χθες το βράδυ με την Εύα Καϊλή, η οποία τον ενημέρωσε ότι είναι πολύ πιθανό τελικώς σήμερα να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον των ανακριτικών Αρχών για συμπληρωματική απολογία. «Δεν είναι για να κριθεί αν θα εφεθεί ελεύθερη, είναι για να της θέσουν ερωτήματα, δεν γνωρίζουμε ποια», είπε ο κ. Δημητρακόπουλος. Όπως είπε η Εύα Καϊλή μπορεί πλέον να βλέπει το παιδί της. «Το μεγαλύτερο βάρος είναι η έλλειψη επικοινωνίας με το παιδί της».


https://www.ant1news.gr/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

Διαβάστηκε 40 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα