ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τετάρτη, 5 Οκτωμβρίου 2022 - 3:48:50π.μ.

banner468x60

29
Δεκεμβρίου

Έκκληση Δήμα για αίσθημα ευθύνης και συναίνεσης μέχρι τις εκλογές

Κατηγορία Πολιτική

Έκκληση προς όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις να «αντιμετωπίσουν με αίσθημα ευθύνης και πρόθεση συναίνεσης τις μεγάλες και πραγματικές οικονομικές και διεθνοπολιτικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας» απηύθυνε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Σταύρος Δήμας, εξερχόμενος από το πολιτικό του γραφείο.

Ο κ. Δήμας ευχαρίστησε τους πολίτες που τάχθηκαν υπέρ της υποψηφιότητάς του, τους 168 βουλευτές που τον υπερψήφισαν αλλά και τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

 

«Η εκλογή Προέδρου από την παρούσα Βουλή θα ήταν ορθή επιλογή. Οι 168 βουλευτές αποτελούν καθαρή πλειοψηφία, αλλά δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός των 180. Η βουλή αποφάσισε ωστόσο και είναι απόλυτα σεβαστή η απόφαση. Η μη εκλογή Προέδρου και η υποχρεωτικές εκλογές παρατείνουν την πολιτική αβεβαιότητα» τόνισε ο κ. Δήμας, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τις κρίσιμες εβδομάδες που ακολουθούν.

 

«Αυτό που μας ενώνει που είναι υψηλότερο από οτιδήποτε άλλο είναι η Ελλάδα» κατέληξε ο κ. Δήμας.

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 185 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα