ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 3:32:19μ.μ.
05
Σεπτεμβρίου

Eπίσημη επίσκεψη στις 6 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει η Πρόεδρος της Σλοβακίας

Κατηγορία Πολιτική

Μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σλοβακίας Ζουζάνα Τσαπούτοβα (Zuzana Čaputová) θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα στις 6 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, την ερχόμενη Τρίτη στις 10.00 η Πρόεδρος της Σλοβακίας θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη Τελετή Υποδοχής και θα ακολουθήσει κατ΄ιδίαν συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.


Αμέσως μετά, στις 10.50, θα λάβει χώρα τελετή Παρασημοφόρησης των δυο Προέδρων και διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών.

 

Στις 12.00 η κυρία Τσαπούτοβα θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και αμέσως μετά διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών.

 

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, 19.30, είναι προγραμματισμένο το επίσημο Δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν της Προέδρου της Δημοκρατίας της Σλοβακίας και των μελών της αντιπροσωπείας, που την συνοδεύει.

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

Διαβάστηκε 39 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα