Εκτύπωση αυτής της σελίδας
02
Ιανουαρίου

Εύα Καϊλή: Η Πρωτοχρονιά στις φυλακές του Χάρεν και το Qatar Gate

Κατηγορία Πολιτική

Η Εύα Καϊλή προετοιμάζει την απολογία της για το Qatar Gate την ώρα που αναμένονται δύο νέα αιτήματα για άρση ασυλίας ευρωβουλευτών.

 

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το Qatar Gate μετά και το αίτημα για άρση ασυλίας δύο ακόμη ευρωβουλευτών να αναμένεται τις επόμενες ώρες, η Εύα Καϊλή πέρασε τις γιορτές στις φυλακές του Βελγίου.

 

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή, πέρασε τις γιορτές της στις φυλακές Χάρεν μακριά από την κόρη της και την οικογένειά της. Όπως αναφέρει το STAR σε ρεπορτάζ του, η Εύα Καϊλή άλλαξε χρονιά στο κελί της, βλέποντας τηλεόραση και συνομιλώντας με ελάχιστα άτομα από το τηλέφωνο που έχει στο κελί της.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η Εύα Καϊλή είναι απογοητευμένη, καθώς δεν έχει δει την κόρη της από τη στιγμή που συνελήφθη, παρά τα αιτήματά της. Οι Αρχές του Βελγίου επικαλούνται έλλειψη προσωπικού στις φυλακές, όπου κρατείται. Παράλληλα, όπως αναφέρουν οι δικηγόροι της στον ΣΚΑΪ, η Εύα Καϊλή προετοιμάζει την απολογία της.

 

Έρχονται νέες συλλήψεις για το Qatar Gate


Οι Βέλγοι δικαστές φαίνεται ότι έχουν πολύ ισχυρά στοιχεία για το δίκτυο του Qatar Gate και, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, ο εισαγγελέας Μισέλ Κλεζ περνά την έρευνα στη «Φάση 2», όπως την ονομάζουν.

 

Αυτό σημαίνει ότι θα ζητήσουν από την Προέδρο του Ευρωκοινοβουλίου να άρει την ασυλία σε τουλάχιστον δύο ευρωβουλευτές, του Βέλγου Μαρκ Ταραμπέλα και του Ιταλού Αντόνιο Κοτσολίνο. Πρόκειται για τα ονόματα που έχει αναφέρει η Εύα Καϊλή στην κατάθεσή της.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbomb.gr

Διαβάστηκε 44 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)