ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 12:44:15μ.μ.
16
Δεκεμβρίου

Εύα Καϊλή: Πώς επιβάρυνε τη θέση της - Η υπερασπιστική γραμμή της

Κατηγορία Πολιτική

Σε σχέση με τους άλλου τρεις κατηγορούμενους, οι οποίοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο Qatar Gate, η Εύα Καϊλή έχει διαφοροποιηθεί και αναμένεται να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε τίποτα για χρήματα

Προθεσμία για να απολογηθεί στις 22 Δεκεμβρίου, ενώπιον του Βέλγου εισαγγελέα έλαβε η Εύα Καϊλή, η οποία έχει ήδη χαράξει μαζί με τους συνήγορούς της την υπερασπιστική της γραμμή.

 

Σε σχέση με τους άλλου τρεις κατηγορούμενους, οι οποίοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο Qatar Gate, η Εύα Καϊλή έχει διαφοροποιηθεί και αναμένεται να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε τίποτα για χρήματα που βρέθηκαν σπίτι της, ενοχοποιώντας με αυτό τον τρόπο τον σύζυγό της Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

 

Σημειώνεται ότι η ευρωβουλευτής δεν παρέστη καν στην ακροαματική διαδικασία του δικαστικού συμβούλιο την Τετάρτη όμως σύμφωνα με πηγή του περιβάλλοντός της που μίλησε στον ΣΚΑΪ, η ευρωβουλευτίνα προέβη σε κινήσεις που επιβάρυναν τη θέση της και οδήγησαν τελικά στην αυτόφωρη διαδικασία και τη σύλληψή της.

 

Η Εύα Καϊλή όταν προσήχθη στην έδρα της δικαστικής αστυνομίας και της ζητήθηκε από τον εισαγγελέα να δώσει εξηγήσεις είπε πως και στο παρελθόν είχε δει στο σπίτι κάποιες βαλίτσες με χρήματα.

 

Ακόμη αποδείχθηκε πως ήταν λάθος κίνηση να ζητήσει από τον πατέρα της να μεταφέρει τα χρήματα από το σπίτι σε κάποιο ασφαλές σημείο καθώς δεν είχε προβλέψει πως την παρακολουθούσε η βελγική αστυνομία και αυτό ήταν που προκάλεσε την αυτόφωρη διαδικασία και τη σύλληψή της.

 

Το έγγραφο που καίει την ευρωβουλευτή


Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA παρουσίασε ένα αποκαλυπτικό έγγραφο που αφορά την πολύκροτη υπόθεση Qatar Gate με «πρόσωπο κλειδί» την Εύα Καϊλή.

 

Συγκεκριμένα, το εν λόγω έγγραφο αφορά ψηφοφορία και προέρχεται από την επιτροπή Libe του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην οποία η Εύα Καϊλή δεν είναι μέλος, ωστόσο συμμετείχε στην διαδικασία ψήφισης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι, την περίοδο που η Εύα Καϊλή είχε ψηφίσει στην συγκεκριμένη επιτροπή, την ίδια περίοδο έκανε και την δήλωση που την «έκαψε» πως το «Κατάρ είναι πρωτοπόρο στα εργασιακά δικαιώματα».

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ανταποκριτής του Mega στις Βρυξέλλες, Σαράντης Μιχαλόπουλος, οι ευρωβουλευτές της επιτροπής απόρησαν με την παρουσία της κας Καϊλή και μάλιστα διευκρίνισαν ότι ο τρόπος που κινήθηκε στον χώρο έδειχνε ότι ήθελε να περάσει απαρατήρητη καθώς καθόταν στα πίσω έδρανα

 

 

 

Πηγή:newsbomb.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστηκε 38 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα