ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 2:48:28μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10
Σεπτεμβρίου

Φειδωλοί στην Κουμουνδούρου ενόψει ΔΕΘ

Κατηγορία Πολιτική

Το τελευταίο λίφτινγκ στις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα ενόψει της ομιλίας του στη ΔΕΘ πραγματοποιεί το οικονομικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τα θέματα θα τεθούν αναλυτικότερα επί τάπητος στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας την Πέμπτη.

Παρά τα «χαμόγελα» για τις φοροελαφρύνσεις - «ασπιρίνες» του Αντώνη Σαμαρά το περασμένο Σάββατο, οι οποίες όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν από την Κουμουνδούρου «τελούν ακόμα υπό την έγκριση της τρόικας και μόνο σίγουρες δεν πρέπει να θεωρούνται», στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για να μην εμφανιστεί ο πρόεδρος του κόμματος πολλά υποσχόμενος, γεγονός που επικοινωνιακά θα επιχειρηθεί από την κυβέρνηση ως λαϊκιστή και ουτοπικό. Για αυτό το λόγο από την Κουμουνδούρου δίνουν πολύ βάση στην πλήρη κοστολόγηση των μέτρων τα οποία θα εξαγγελθούν, ώστε να είναι υλοποιήσιμα και μάλιστα άμεσα. Αυτό επανέλαβε για μία ακόμη φορά εξάλλου ο Γιάννης Μηλιός, υπεύθυνος επί των Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του.

 

Από την πλευρά του και ο Αλέξης Τσίπρας, μετά και την επιστροφή του από το Κόμο, έχοντας συνομιλήσει με στελέχη του κόμματος αναμένεται να είναι πολύ προσεκτικός στα όσα θα πει από το βήμα της ΔΕΘ.

 

Για αυτό το λόγο ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να δώσει το στίγμα των βασικών αναγκών που ανταποκρίνονται κατά το ΣΥΡΙΖΑ στις άμεσες ανάγκες της κοινωνίας δεδομένων των συνθηκών της επιτεινόμενης ύφεσης. Αυτές επικεντρώνονται σε παρεμβάσεις ουσίας στα κοινωνικά, εργασιακά και φορολογικά φλέγοντα ζητήματα. Όπως έχει γίνει γνωστό, αιχμή του δόρατος των εξαγγελιών Τσίπρα θα είναι η επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ.

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 239 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα