Εκτύπωση αυτής της σελίδας
06
Απριλίου

Γεννηματά: Το ΔΝΤ έχει εκφράσει ακραίες απόψεις που μας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση

Κατηγορία Πολιτική

Για «σκληρή στάση» και «ακραίες απόψεις» του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έκανε λόγο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Σε παρέμβαση της για το ΔΝΤ , στο πλαίσιο της ανοιχτής συζήτησης «Η Αλληλεγγύη δεν έχει σύνορα» που διεξάγεται στις Βρυξέλλες, η κυρία Γεννηματά σημείωσε: «Είναι γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια που βιώνουμε την κρίση, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχει κρατήσει σκληρή στάση και έχει εκφράσει ακραίες απόψεις που συχνά μας έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση, εμάς αλλά κυρίως τον ελληνικό λαό και τα συμφέροντά του».

 

«Αυτό που έχει σημασία είναι ότι στο Eurogroup του 2012 έχει ληφθεί απόφαση για νέα αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους στην Ελλάδα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Αυτό θα πρέπει να το στηρίξουμε» επεσήμανε η κυρία Γεννηματά υπογραμμίζοντας πως «η κυβέρνηση στην Ελλάδα έχει μεγάλη ευθύνη να μην οδηγήσει τα πράγματα σε ένα νέο αδιέξοδο και να μην χάσει την ευκαιρία να φέρει στο επίκεντρο της συζήτησης την απόφαση αυτή για να γίνει ένα ακόμη βήμα σχετικά με το δημόσιο χρέος, που θα δώσει μεγάλη ανάσα στην ανάπτυξη της χώρας και θα οδηγήσει πιο κοντά στην έξοδο από την κρίση».

 

 

πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστηκε 101 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)