ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 5:10:53μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
01
Ιουνίου

Γ.Γιακουμάτος: "Θα πάνε 100.000 φυλακή από τα ασφαλιστικά ταμεία και εφορία- Το φορολογικό αδίκημα είναι διαρκές"

Κατηγορία Πολιτική

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, σε συνέντευξη στον Real fm τόνισε ότι «το ΕΚΑΣ δεν κόπηκε. Έχουν μπει τα όρια τα οικονομικά, όποιος ξεπερνά τα όρια, κόβεται. Όταν έχει αναπηρία πάνω από 67% δεν κόβεται. Αν είναι άνω των 65 το παίρνει έτσι κι αλλιώς».

«Πρέπει να καταλάβουμε, ότι 65 δισεκατομμύρια χρωστάει ο Έλληνας πολίτης στην εφορία. 20 δισεκατομμύρια είναι στα ασφαλιστικά ταμία. Άρα, είναι αδιανόητο να πληρωθούν αυτά τα χρέη. Αυτό τροφοδοτεί την ανεργία. Πρέπει να γίνει μέχρι τον Οκτώβρη 100 δόσεις. Αν δεν γίνει αυτό, θα κλείσουν όλοι και ο ΟΑΕΔ θα πληρώνει», πρόσθεσε.

 

«Η Ευρώπη πρέπει να σκεφτεί ότι το 30% του νέου ευρωκοινοβουλίου είναι ευρωσκεπτικιστές. Πρέπει να σκεφτεί ότι πάει να διαλύσει από μόνη της. Είναι ώρα να πατήσει πόδι», σχολίασε ακόμα.

 

«Αν αφήσουμε τα πράγματα όπως έχουν θα πάνε τουλάχιστον 100.000 φυλακή από τα ασφαλιστικά ταμεία και την εφορία. Το αδίκημα το φορολογικό, είναι διαρκές. Αυτά πρέπει να τα στρώσουμε. Δεν ξέρει ο κόσμος ότι με τον νόμο Παπακωνσταντίνου το φορολογικό αδίκημα είναι διαρκές», τόνισε ο κ. Γιακουμάτος.

 

«Εμένα το όριό μου είναι 3 προϋποθέσεις. Το ένα είναι οι 100 δόσεις σε φορολογικά και ασφαλιστικά, μείωση των φορολογικών συντελεστών και η επιδοματική πολιτική στο θέμα της ανεργίας».

Πηγή:defencenet.gr

Διαβάστηκε 363 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα