ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 1:16:24μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49
04
Αυγούστου

Γκλέτσος: Δεν θα συνεργαζόμουν με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Κατηγορία Πολιτική

Ανακοίνωσε και επίσημα το νέο του κόμμα ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο δήμαρχος της Στυλίδας που ανακοίνωσε την «Τελεία» μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για τα ελληνικά κόμματα, τα οποία συνέδεσε με τη διαπλοκή. «Τα μεγάλα κόμματα με τον τρόπο που δουλεύουν, παράγουν μόνο διαπλοκή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γκλέτσος. Ερωτηθείς μάλιστα για την αξιωματική αντιπολίτευση, είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μικρό κόμμα αλλά έχει μπολιαστεί με δυναμικό του παλιού ΠΑΣΟΚ». «Στις τελευταίες εκλογές ψήφισα τον Φώτη Κουβέλη», ανέφερε ο κ. Γκλέτσος.

 

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος της Στυλίδας ρωτήθηκε για τη σχέση που έχει με τον Σταύρο Θεοδωράκη και είπε ότι γνωρίζει τον επικεφαλής με το «Ποτάμι». «Έχουμε μιλήσει αρκετά και ακούω τις προτάσεις του με ενδιαφέρον. Βλέπω θετικά το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη», ανέφερε και πρόσθεσε: «Θα μπορούσα να συνεργαστώ με το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκλείω τίποτα και ούτε με το ΚΚΕ. Δεν θα συνεργαζόμουν όμως ποτέ με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ», κατέληξε ο ιδρυτής του κόμματος «Τελεία».

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 242 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα