ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 11:03:19π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
07
Ιουνίου

Γλέζος: Να περιμένετε εκπλήξεις στην Ευρωβουλή

Κατηγορία Πολιτική

«Δε θέλουμε Ευρωκοινοβούλιο μιας γερμανικής Ευρώπης», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Γλέζος, ξεκαθαρίζοντας πως ένα από τα πρώτα θέματα που θα θέσει σε αυτό θα είναι οι γερμανικές αποζημιώσεις.

Μιλώντας στον «Βήμα 99,5» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το Ευρωκοινοβούλιο θα πρέπει να έχει πλήρη αυτονομία και καμία επιρροή, υπογραμμίζοντας ακόμα πως η «Ευρώπη ανήκει στην Ευρώπη. Δεν πρέπει να είναι εξάρτημα των ΗΠΑ. Θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη, να είναι η Ευρώπη της Δημοκρατίας, των λαών και του πολιτισμού».


Όσο για τις προτεραιότητές του ως ευρωβουλευτής; «Είναι πλέον ώριμες οι συνθήκες στον γερμανικό λαό για να τεθεί το θέμα αυτό» ανέφερε, προσθέτοντας: «Έχω ολόκληρο σχεδιασμό και πρόγραμμα, και σας προειδοποιώ ότι θα έχουμε εκπλήξεις», ανέφερε.


Αναφορικά με το ρεκόρ των σταυρών που πέτυχε στις ευρωεκλογές, κατέληξε: «H εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο λαός είναι ανεξαρτήτως κομμάτων. Δεν εδράζεται στον θρύλο του Μανώλη, αλλά σε μια συνέχεια και μια συνέπεια των αγώνων που δίνω».

Πηγή:newsbomb.gr

 

Διαβάστηκε 329 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα