ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 - 3:57:05π.μ.

banner468x60

02
Νοεμβρίου

Γ.Μαυρωτάς: «Μπορούμε να συγκυβερνήσουμε με όποιον κινείται προς την Ευρώπη και όχι προς την Βενεζουέλα»

Κατηγορία Πολιτική

Ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς  δεν απέκλεισε συνεργασία του Ποταμιού με τα κόμματα που εχουν ευρωπαϊκό χαρακτήρα φωτογραφίζοντας τη ΝΔ και οχι τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98.0 ο κ. Μαυρωτάς σημείωσε μεταξύ άλλων: Ένας χώρος σαν το ποτάμι που θέλει να κάνει τομές κινείται περισσότερο προς την πλευρά της ευρωπαϊκής κατεύθυνσης και οχι προς την πλευρά της Βενεζούελας. Με τα σημερινά δεδομένα θα μπορούσαμε να συγκυβερνήσουμε , ειπε με όποιον ειναι πιο κοντά μας και σε μια συμωνία για αυτά που έχει ανάγκη σήμερα η χώρα.

 

Η εκλογή του κ. Μητσοτάκη στη ΝΔ,δημιούργησε προσδοκίες στο χώρο της κεντροδεξίας αλλά η ΝΔ ειναι ενα καράβι που δύσκολα στρίβει και εχει συντηρητικά αντανακλαστικά οπότε και εκεί υπάρχει θέμα αξιοπιστίας.  Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ πάντως πρόσθεσε, ειναι πιο μακριά προς τις δικές μας θέσεις.

 

Ταυτόχρονα ο κ. Μαυρωτάς ξεκαθάρισε οτι αν προκύψει μις συναινετική πρόταση απο την κυβέρνηση ή την Ν.Δ για τον επικεφαλής του ΕΣΡ , εκείνοι θα συμβάλουν για την απεμπλοκή του θέματος και να προχωρήσει η διαδικασία για τη ρυθμιση του τηλεοπτικού τοπίου.

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 157 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα