ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 12:58:47μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 44
08
Ιουλίου

Η Τόνια Αντωνίου ζήτησε την παραίτηση του Ανδρουλάκη

Κατηγορία Πολιτική

Την παραίτηση του Νίκου Ανδρουλάκη από τη θέση του Γραμματέα της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ ζήτησε η Τόνια Αντωνίου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, κατά τη συνεδρίαση του οργάνου.

 

«Νίκο, δεν μπορείς να βάζεις ασυμβίβαστα για τους άλλους και να μην τα τηρείς για τον εαυτό σου», είπε, θυμίζοντας παλιότερες δηλώσεις του γραμματέα του κόμματος, αλλά και τη στάση του στο τελευταίο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

 

Η κ.Αντωνίου ζήτησε να ενημερωθεί αρμοδίως το όργανο αν το κόμμα θα έχει γραμματέα «part time», από την στιγμή που έχει εκλεγεί ευρωβουλευτής.

 

«Χρησιμοποίησες το κόμμα για να εκλεγείς ευρωβουλευτής. Εμείς πληροφορηθήκαμε μέσω του ραδιοφώνου του Βήματος ότι θα μείνεις γραμματέας. Αυτό μπορεί να είναι νόμιμο αλλά δεν είναι ηθικό» είπε η Τόνια Αντωνίου και συνέχισε:

«Εξάλλου, όπως δήλωσε και ο φίλος του προέδρου Βαγγέλης Αργύρης δεν μπορεί μια κλειστή ομάδα να διοικεί τη Χαριλάου Τρικούπη. Δεν μπορείς να είσαι γραμματέας μερικής απασχόλησης».

 

Λίγα λεπτά αργότερα ο κ. Ανδρουλάκης εγκατέλειψε την αίθουσα αφού έπρεπε να ταξιδέψει για τις Βρυξέλλες.

 

Ενα αντάρτικο λάιτ

Eνα μίνι αντάρτικο γνώρισε σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Δέχτηκε έντονες πιέσεις για να πραγματοποιηθεί συνέδριο του κόμματος, το οποίο, αν και το είχε προαναγγείλλει ο ίδιος, δεν ήθελε να γίνει.

 

Η ομάδα των «παπανδρεϊκών» βουλευτών, Φώφης Γεννηματά και Θάνου Μωραϊτη, οι οποίοι ζήτησαν την διεξαγωγή Συνεδρίου το ερχόμενο φθινόπωρο, χωρίς να θέσουν θέμα ηγεσίας ενώπιον του Ευάγγελου Βενιζέλου. Η αναπληρώτρια υπουργός Αμυνας έβαλε κατά του εγχειρήματος της Ελιάς και άφησε αιχμές για την λειτουργία του κόμματος. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Μιχάλης Καρχιμάκης ο οποίος ζήτησε «συνέδριο ΠΑΣΟΚ και όχι Ελιάς».

 

Ο Κώστας Σκανδαλίδης ζήτησε «συνέδριο παράταξης» αντίθετα με τον Πάρι Κουκουλόπουλο ο οποίος ζήτησε να πραγματοποιηθεί το συνέδριο του κόμματος μετά την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

 

Η Τόνια Αντωνίου ζήτησε να γίνει «συνέδριο της παράταξης» και να κληθούν όλα τα στελέχη «στο ιδρυτικό συνέδριο της κεντροαριστεράς». Να γίνει συνέδριο ανοιχτό, με όλα τα ρεύματα να συμμετέχουν, πρόσθεσε.

 

Συνδιάσκεψη την 3η Σεπτέμβρη

Ομόφωνα αποφασίστηκε στις 3 Σεπτέμβρη να πραγματοποιηθεί συνδιάσκεψη και να κληθούν όλα τα στελέχη του κεντροαριστερού χώρου, ακόμη και όσοι απομακρύνθηκαν ή εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο.

πηγή:parapolitika.gr

Διαβάστηκε 215 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα