ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 10:08:54π.μ.
13
Μαΐου

Χαρδαλιάς: Σαράντα χρόνια σήμερα χωρίς την Κυρά μας, χωρίς την Κυρά της Ρω!

Κατηγορία Πολιτική

«Υποκλινόμαστε Κυρά μας στο Μεγαλείο σου! Σε ευγνωμονούμε για την προσφορά σου στην Πατρίδα!», έγραψε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας

 

Στην επέτειο 40 ετών από το θάνατο της Κυράς της Ρω αναφέρεται σε ανάρτησή του στο Facebook ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.

 

«Σαράντα χρόνια σήμερα χωρίς την Κυρά μας, χωρίς την Κυρά της Ρω!» έγραψε ο κ. Χαρδαλιάς και προσέθεσε: «Η Δέσποινα Αχλαδιώτη, για τους απανταχού Έλληνες “Η Κυρά της Ρω”, πέρασε σαν σήμερα πριν 40 χρόνια στο Πάνθεον των Αθανάτων».

 

«Ακούραστα και αγέρωχα», τόνισε ο ίδιος, «φύλαγε Θερμοπύλες» στη νοτιοανατολικότερη πύλη εισόδου της χώρας μας, «υψώνοντας καθημερινά την ελληνική σημαία στη βραχονησίδα Ρω των Δωδεκανήσων».

 

«Υποκλινόμαστε Κυρά μας στο Μεγαλείο σου! Σε ευγνωμονούμε για την προσφορά σου στην Πατρίδα! Αιωνία σου η μνήμη, Κυρά όλων των Ελλήνων», κατέληξε στην ανάρτησή του ο Νίκος Χαρδαλιάς.

 

 

https://www.facebook.com/nikos.hardaliasb

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 86 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα