ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 2:30:39μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
14
Ιουλίου

Καμμένος: «Η κυβέρνηση καλύπτει ΓΑΠ και Γεωργίου»

Κατηγορία Πολιτική

Την έντονη αντίδραση των ΑΝ.ΕΛ και του Πάνου Καμμένου προκάλεσε το άνοιγμα της υπόθεσης με την ΕΛΣΤΑΤ.

Μετά το βούλευμα του ΣτΕ ο Πάνος Καμμένος – ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που είχε καταγγείλει την σκοτεινή αυτή υπόθεση – με ερώτηση του προς τον Αντώνη Σαμαρά ζητά να μάθει ποια είναι η θέση της κυβέρνησης.


Μάλιστα ο κ. Καμμένος ζητά να μάθει εάν και πρόκειται να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για τη διερεύνηση της αλλοίωσης στατιστικών στοιχείων κατά την είσοδο της χώρας στον μηχανισμό της τρόικας, όπως είχε υποσχεθεί η ΝΔ το 2012.


Δείτε αναλυτικά την ερώτηση του Πάνου Καμμένου:


Όπως ασφαλώς γνωρίζετε προ ημερών εξεδόθη το υπ αριθμ. 1212/2014 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών που αναφέρεται στην αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ. Παρά όμως την εξέλιξη αυτή η κυβέρνησή σας εντελώς παράνομα, παρελκυστικά και προκλητικά :


• Συνεχίζει να καλύπτει τον πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, τον πρώην υπουργό οικονομικών και ήδη υπόδικο Γ. Παπακωνσταντίνου, τον σημερινό πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ και επίσης υπόδικο κ. Γεωργίου για πράξεις και παραλείψεις τους, που οδήγησαν στην είσοδο της χώρας στον Μηχανισμό Στήριξης.
• Συνεχίζει να διατηρεί στη θέση του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ τον προαναφερθέντα κύριο Γεωργίου ο οποίος φέρεται ότι αλλοίωσε τα στατιστικά στοιχεία εξυπηρετώντας τους δανειστές και τους κερδοσκόπους σε βάρος του Ελληνικού λαού.


Κατόπιν των ανωτέρω ερωτάστε κ. Πρωθυπουργέ:


1. Εάν και πότε θα συσταθεί η εξεταστική επιτροπή για τη διερεύνηση της αλλοίωσης των στατιστικών στοιχείων και την είσοδο της χώρας στον Μηχανισμό Στήριξης για την οποία έχετε δεσμευτεί δημόσια στον Ελληνικό λαό πριν τις εθνικές εκλογές του 2012;
2. Εάν η κυβέρνησή σας επιμένει να αποδέχεται τις θέσεις του πρώην υπουργού οικονομικών Ι. Στουρνάρα που καλύπτουν την πολιτική που ακολούθησε ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου, οι οποίες έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις θέσεις της Δικαιοσύνης και τις επίσημες θέσεις της κυβέρνησης Καραμανλή στην οποία συμμετείχατε ως υπουργός.
3. Εάν στο όνομα της κυβερνητικής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και τον κ. Βενιζέλο θα συνεχίσετε να παρέχετε ασυλία στον πρώην πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου ερχόμενος σε πλήρη αντίθεση με δημόσιες δηλώσεις Βουλευτών σας όπως για παράδειγμα του κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Πηγή:newsbomb.gr

Διαβάστηκε 284 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα