ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 10:20:41π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
19
Ιανουαρίου

Καρατζαφέρης: Αποκλείεται να συνεργαστούμε με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Κατηγορία Πολιτική

Τον αποκλεισμό της συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ. διατύπωσε από τις Σέρρες, όπου βρέθηκε με αφορμή εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΛΑ.Ο.Σ. Σερρών, ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης.



«Δεν πρόκειται να συνεργαστώ με κόμμα, γιατί ο παθός είναι μαθός, αλλά με την Ελλάδα θα συνεργαστώ» είπε ο κ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε «μη με περιμένετε εμένα να γίνω παρακολούθημα του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο κ. Καμμένος ή το Ποτάμι, αυτοί έχουν άλλη προσέγγιση και άλλη στρατηγική».



Την ίδια ώρα, σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τόνισε ότι δεν τις λαμβάνει υπ’ όψιν.
«Δεν τις λαμβάνω υπ’ όψιν. Οι άνθρωποι ράβουν κουστούμια στα μέτρα εκείνων που πληρώνουν», είπε χαρακτηριστικά.



«Απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων για όλα όσα ακούγονται για τη συνεργασία του με τη Χρυσή Αυγή και την προσχώρηση πρώην μελών της στα ψηφοδέλτια του ΛΑ.Ο.Σ., είπε ότι ήταν άνθρωποι που ήταν κάποτε μαζί του, έφυγαν, πήγαν στη Χρυσή Αυγή, είδαν τι είναι η Χρυσή Αυγή και ξαναγύρισαν πίσω.



Ο ΛΑ.Ο.Σ. προσέρχεται στις εκλογές απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό, για περισσότερη σοβαρότητα , σαφήνεια και ευθύνη. Την ερχόμενη Δευτέρα το Ελληνικό Κοινοβούλιο θα χρειαστεί πράγματι σοβαρές παρουσίες», επεσήμανε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης.

 

 

πηγή: news.gr

Διαβάστηκε 86 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα