ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 - 5:48:39π.μ.

banner468x60

12
Φεβρουαρίου

Κουτσούμπας στο 13ο Συνέδριο της ΚΝΕ: Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό

Κατηγορία Πολιτική

«Ό,τι πετύχαμε μέχρι σήμερα το κάναμε με τους αγώνες μας, όχι από τον καναπέ»

 

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας μίλησε στο 13ο συνέδριο της ΚΝΕ και ανέφερε πως «μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό στο δρόμο της ανατροπής με δυνατό ΚΚΕ», υπό το σύνθημα: «Είμαστε η σπίθα που θα κάνει τα σκοτάδια φως! Με τη δύναμη των επαναστατικών ιδεών. Για τον σοσιαλισμό. Τολμάμε το μεγάλο βήμα στο μέλλον, με το ΚΚΕ. ΚΝΕ Δυνατή Παντού».

 

Ο Δ. Κουτσούμπας τόνισε, μεταξύ άλλων, πως οι διαφορές του ΚΚΕ με τα άλλα κόμματα δεν είναι μόνο ιδεολογικοπολιτικές αλλά και αξιακές και αυτό φαίνεται στον τρόπο αντιμετώπισης της νεολαίας.


Όπως εξήγησε, όλα τα κόμματα του συστήματος αντιμετωπίζουν τους νέους και τις νέες «σαν θεατές, ανήμπορους να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει και πολύ περισσότερο να παρέμβουν, σαν “κουκιά” βλέπουν τους νέους».

 

Υπογράμμισε στη συνέχεια ότι σε αντίθεση με όλους αυτούς, το ΚΚΕ θεωρεί τις νέες και τους νέους «ικανότατους να σκέφτονται, να συζητούν συλλογικά, να οργανώνονται, να παλεύουν, να ψηφίζουν με βάση το πραγματικό τους συμφέρον, μέχρι να ασκήσουν αύριο οι ίδιοι την εξουσία και τον έλεγχο στην παραγωγή».

 

«Είναι χαοτική η διαφορά μας με τα άλλα κόμματα, γι’ αυτό με το χέρι στη καρδιά και με το θάρρος που έχουμε αποκτήσει από την καθημερινή κοινή μας δράση με εκατοντάδες χιλιάδες νέες και νέους, τους κοιτάζουμε στα μάτια και τους λέμε ότι “σωτήρες από πάνω” για τα προβλήματά τους δεν υπάρχουν, “πολιτικοί μεσσίες” δεν υπάρχουν. Ό,τι πετύχαμε μέχρι σήμερα το κάναμε με τους αγώνες μας και την ενεργητική μας δράση, όχι από τον καναπέ και το περιθώριο» είπε και αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε αγώνες και κατακτήσεις εργαζομένων και νέων.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

Διαβάστηκε 45 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα