ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 5:04:10μ.μ.
27
Μαΐου

Κωνσταντοπούλου: Ανατριχιαστικές οι αποφάσεις του Eurogroup

Κατηγορία Πολιτική

«Ανατριχιαστικό» χαρακτήρισε το ανακοινωθέν του Eurogroup η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζ. Κωνσταντοπούλου στη τηλεόραση του BlueSky .

«Ουσιαστικά, περιγράφει τους μηχανισμούς, με τους οποίους θα εγκαθιδρυθεί ακόμη πιο βαθιά το Μνημόνιο. Περιγράφει με ανείπωτο κυνισμό την διαρκή αναπαραγωγή διαδικασιών εποπτείας, επιτήρησης, ελέγχου και επιτροπείας στην πραγματικότητα. Δεν αποκρυσταλλώνει κανενός είδους πρόοδο σε σχέση με την απελευθέρωση της χώρας από τα Μνημόνια. Αντίθετα, λέει ξεκάθαρα ότι χρειάζεται συμπληρωματικό Μνημόνιο» ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου.

 

Με το κείμενο της συμφωνίας, όπως τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου «θα μπουν επιπλέον προϋποθέσεις προκειμένου να εκταμιεύονται τμηματικά οι δόσεις και περιγράφει έναν εφιαλτικό μηχανισμό, ο οποίος, το χειρότερο απ' όλα, είναι το ότι γίνεται αποδεκτός από την ελληνική κυβέρνηση. Όσο για το χρέος, που ακούγαμε τόσο καιρό ότι θα ληφθεί δήθεν μία απόφαση, η οποία θα αφήσει τη χώρα να ανασάνει, τώρα, με την υπογραφή της κυβέρνησης Τσίπρα έχει επισφραγισθεί ο αποκλεισμός της διαγραφής χρέους».

 

 

πηγή: newpost.gr

Διαβάστηκε 283 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα