ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 2:24:30μ.μ.
17
Δεκεμβρίου

La Repubblica: Η σύλληψη της Καϊλή δεν ήταν στο αρχικό πλάνο – Γνωρίζει για τις δοσοληψίες του συζύγου της

Κατηγορία Πολιτική

Ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι φέρεται να συνεργάζεται και να αποκαλύπτει στοιχεία

Δημοσιογράφος της εφημερίδας La Repubblica υποστήριξε ότι η σύλληψη της Εύας Καϊλή δεν βρισκόταν στο αρχικό πλάνο των βελγικών αρχών που ερευνούσαν τον σύντροφο της, ενώ θεωρούν πως εκείνη γνωρίζει αν έχουν γίνει δοσοληψίες με το Κατάρ.

 

Ο Τζουλιάνο Φοσκίνι μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και ανέφερε πως η σύλληψη της πρώην προέδρου της αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, έγινε γιατί βρέθηκαν χρήματα στο σπίτι της.

 

Επίσης, ανέφερε ότι με βάση το ρεπορτάζ του, οι Βέλγοι δικαστές θεωρούν ότι η Εύα Καϊλή γνώριζε για τις κινήσεις του συντρόφου της Φραντσέσκο Τζιόρτζι, ο οποίος μέχρι στιγμής φέρεται να συνεργάζεται με τις αρχές και να παρέχει στοιχεία.

 

Σημειώνεται, ότι η Εύα Καϊλή αναμένει την απόφαση των αρχών για το αν θα αφεθεί ελεύθερη ή όχι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης για το QatarGate. Μέχρι τότε παραμένει προφυλακισμένη στο υπερσύγχρονο σωφρονιστικό ίδρυμα του Χάρεν. Η Εύα Καϊλή στο κελί της έχει το δικό της ψυγείο, παράθυρο που βλέπει στις εξωτερικές εγκαταστάσεις και συσκευή τηλεφώνου για να επικοινωνεί με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

 

https://www.alphatv.gr/news?utm_source=glomex

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 34 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα