ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 7:52:00π.μ.
06
Οκτωβρίου

Μαργαρίτης Σχοινάς για ναυάγιο στη Λέσβο: Κάθε ζωή που χάνεται ισοδυναμεί με πολλούς θανάτους

Κατηγορία Πολιτική

Τη θλίψη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν

Τη θλίψη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το ναυάγιο στη Λέσβο εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, κάνοντας λόγο για «ημέρα λύπης».

 

«Επιτρέψτε μου να εκφράσω εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και εμού του ιδίου τη θλίψη μας για την τραγική απώλεια ζωών στο Αιγαίο σήμερα το πρωί. Κάθε ζωή που χάνεται ισοδυναμεί με πολλούς θανάτους» σημείωσε ο κ. Σχοινάς στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφερίν, στις Βρυξέλλες, του νέου διακανονισμού συνεργασίας μεταξύ της Επιτροπής και της UEFA.

 

Τουλάχιστον 16 γυναίκες και ένα αγόρι κάτω των 20 ετών έχουν χάσει τη ζωή τους στη Λέσβο ενώ τουλάχιστον 80 μετανάστες διασώθηκαν μέχρι στιγμής μετά την πρόσκρουση και ημιβύθιση ιστιοφόρου σε θαλάσσια απόκρημνη περιοχή, στο Διακόφτι Κυθήρων. Ωστόσο, υπάρχουν αναφορές για νεκρούς και σε αυτό το ναυάγιο.

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

Διαβάστηκε 40 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα